Ο «Antenna Star 103.5» στα κινητά σας και το διαδίκτυο και μέσω της εφαρμογής του VRadio

Ο «Antenna Star 103.5» εντάχθηκε στην εφαρμογή ραδιοφώνων VRadio όπου σας επιτρέπει να ακούτε διαδικτυακά με ένα κλικ ΕΔΩ το πρόγραμμα του πρώτου ιδιωτικού ενημερωτικού σταθμού με έδρα το Αγρίνιο, Αιτωλοακαρνανίας.

Ο «Antenna Star 103.5», έχοντας διαγράψει μια διαδρομή που ξεκινά από την εποχή των «πειρατών», για να γίνει το ραδιόφωνο που δεκαετίες τώρα πρωταγωνιστεί στα FM, υπό νέα διεύθυνση πια, έχει ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία του, δίνοντας και με τις μουσικές του εκπομπές έναν φρέσκο αέρα στα ραδιοφωνικά κύματα.

Ο «Antenna Star 103.5», ως μέλος του «Agrinio365» Media Group, εστιάζει στην τοπική ενημέρωση, σε όλο το φάσμα των ενδιαφερόντων των ακροατών: Κοινωνία, Πολιτισμός, Αθλητισμός, Γεγονότα, Περιβάλλον, Πολιτική, Επιστήμη…

Υπηρετεί την ενημέρωση χωρίς δογματισμούς και αγκυλώσεις. Λέει τα πράγματα με τ’ όνομά τους και αναζητά την αλήθεια που κρύβεται πίσω απ’ τα γεγονότα. Η πληροφορία είναι η αφετηρία. Η ανάλυσή της, ο σχολιασμός, οι προεκτάσεις της, είναι το επόμενο βήμα.

Ο «Antenna Star 103.5» δεν είναι μόνο ο αγωγός μεταφοράς μηνυμάτων και πληροφοριών. Έχει άποψη για όσα μας αφορούν και δεν φοβάται να την πει. Επικροτεί το (κατά τη γνώμη μας πάντα) σωστό, επικρίνει το λάθος. Χωρίς να ενδιαφέρει από που προέρχεται το σωστό ή το λάθος.

Και είναι πάντα στη διάθεση των ακροατών για να μεταφέρουν τα δικά τους μηνύματα, τις δικές τους αγωνίες, καταγγελίες ακόμη, σκέψεις και προτάσεις.

Και για την πληρέστερη ενημέρωσή όλων, διαρκής ροή στις ιστοσελίδες του, «Agrinio365» Media Group (www.antenna-star.gr και www.agriniotimes.gr)

Τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι το 2641.0.33335 και 33336.

Επίσης, μέσω του διαδικτύου μπορείτε, να ακούτε λεπτό προς λεπτό το πρόγραμμα του «Antenna Star 103.5» στο διαδίκτυο και μέσω του Live24.gr (πατήστε ΕΔΩ)