Απίστευτη ιστορία στο Αγρίνιο: Ο μικρός Γιάννης παρέδωσε μια χαμένη βέρα που βρήκε στον βυθό της θάλασσας (Photos)

Μια γλυκιά καλοκαιρινή ιστορία με ευτυχισμένο τέλος διαδραματίστηκε στο Αγρίνιο, όταν μικρός κολυμβητής βρήκε στον βυθό της θάλασσας μια χαμένη χρυσή βέρα και μαζί με τον δάσκαλο του αναζήτησαν μέσω των social media τον κάτοχο της. 

Στην παραλία Μονόλιθος της Αμφιλοχίας, ο μικρός Γιάννης, δεινός κολυμβητής εξερευνούσε τους θησαυρούς του βυθού. Κατά τη διάρκεια της εξερεύνησης ανακάλυψε ανάμεσα στην άμμο και τα βότσαλα κάτι να λαμπυρίζει έντονα. Ηταν μια χρυσή βέρα από κάποιον που την έχει χάσει κατά την διάρκεια της κολύμβησης.

Το παιδί την παρέδωσε στον δάσκαλό του, καθώς βρίσκονταν σε εκδρομή με το ΚΔΑΠ του Δήμου Αγρινίου και εκείνος με τη σειρά του δημοσίευσε την φωτογραφία της βέρας στο facebook. Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι χρήστες και έγιναν πολλές κοινοποιήσεις με αποτέλεσμα να βρεθεί ο άνθρωπος που την είχε χάσει.

Η ανάρτηση του δασκάλου που ενημέρωνε για την εύρεση της βέρας:

Η βέρα της φωτογραφίας, είχε χαθεί πριν από οκτώ μέρες στη θάλασσα και το γεγονός ότι έφερε το όνομα της γυναίκας που τη φορούσε και την ημερομηνία του γάμου, βοήθησε, ώστε η κάτοχος να βρεθεί.

Τελικά η… παράδοση έγινε στη σύζυγο από τον δεκάχρονο, μιας και το ζευγάρι είναι από το Αγρίνιο, με τον μικρό να μην κρατιέται από τη χαρά του! Ως γλυκιά επιβράβευση πήρε ένα κουτί μπισκότα κι έναν ευχαριστήριο φάκελο.

Μιλώντας στο enikos.gr, ο δάσκαλος του μικρού Γιάννη, Μανώλης Περιβόλας, που τον βοήθησε στον εντοπισμό του κατόχου της βέρας δήλωσε: «Συγκινήθηκα τόσο για την ενέργεια του μικρού Γιάννη, όσο και από το γεγονός ότι προσφέραμε μεγάλη χαρά στο ζευγάρι. Την θεωρούσαν χαμένη και είχαν στεναχωρηθεί, καθώς είναι παντρεμένοι μόλις δυο χρόνια. Η σύζυγος που ήρθε για να την παραλάβει πρόσφερε στον μικρό Γιάννη ένα κουτί μπισκότα κι έναν φάκελο, ενώ ο σύζυγος συνονόματος με τον μικρό Γιάννη, τον πήρε τηλέφωνο για τον ευχαριστήσει.

Επίσης με συγκίνησε ότι η ανάρτηση μου βρήκε μεγάλη ανταπόκριση από τους φίλους μου και όχι μόνο στο facebook, καθώς ξεπέρασε σε λίγες μόνο ώρες τις 400 κοινοποιήσεις. Αυτό φυσικά βοήθησε να βρούμε πολύ γρήγορα την κάτοχο της βέρας και απέδειξε ότι τα social media μπορούν να επιτελέσουν σημαντικό έργο και όχι μόνο να αποτελούν πεδίο αντιπαράθεσης»