Σε απόγνωση οι κάτοικοι της Τοπικής Κοινότητας Λαμπιρίου – Χριστούγεννα χωρίς ρεύμα;

«Φίλοι Χωριανοί και ιδιοκτήτες κατοικιών της Τ.Κ. Λαμπιρίου καλημέρα και χρόνια πολλά για τις ημέρες που έρχονται, ήθελα να σας ενημερώσω ότι από τις πλημμύρες τις 12 Δεκεμβρίου προκλήθηκαν πολλές ζημιές στο χωριό μας και στις καταστροφές αυτές ανταποκρίθηκαν άμεσα η Περιφέρεια με τη διάνοιξη του οδικού δικτύου ο Δήμος Αγρινίου για την αποκατάσταση της βλάβης του δικτύου ύδρευσης ακόμα και η ΟΤΕ Α.Ε για την αντικατάσταση των πεσμένων κολόνων της.

Αυτή που σφυρίζει αδιάφορα μέχρι στιγμής είναι η ΔΕΗ προβάλλοντας συνεχώς αιτιολογίες τη μια οτι δεν περνάνε μεγάλα φορτηγά για να μεταφέρει κολόνες….την άλλη πρέπει να κάνει μελέτη κλπκλπ….
Εσείς λοιπόν που θα θέλατε να περάσετε τις Αγιες ημέρες στο χωριό σας και στα σπίτια σας μπορείτε να απευθυνθείτε στον κ Λαζαρίδη Λάζαρο Διευθυντή της Περιφέρειας Πελοποννήσου – Ηπείρου (ΔΠΠ-Η) στο τηλέφωνο 2641023059 η στο email: [email protected] ρωτώντας τον τα έξεις:

Γιατί 10 ημέρες δεν έχει γίνει μελέτη για να αποκατασταθεί η βλάβη?

Γιατί όλες οι άλλες υπηρεσίες ανταποκριθηκαν άμεσα?

Πως θα περάσουν οι οικογένειες που ήθελαν να επισκεφτούν τα σπίτια τους αυτές τις ημέρες?

Πως αντιλαμβάνεται την ανάπτυξη του ορεινου όγκου όταν καταστήματα εστίασης που περίμεναν αυτές τις ημέρες να λειτουργήσουν θα δουν τις επιχειρήσεις τους να μη λειτουργούν?

Όταν πληρώνουμε αυξήσεις υπέρογκες και ειδικά ανανεώσιμες πήγες- ρυθμιζόμενες χρεώσεις τι εννοεί ότι πρέπει να ξανά ανάψουμε τα λυχναρια?

Όσοι έχουν καταψύκτες στα σπίτια τους τι πρέπει να κάνουν το προϊόντα τους?

Είναι ντροπή ένας οργανισμός Δημόσιος να ζητάει μόνο αυξήσεις και όταν χρειάζεται να είναι ποιο αργός και από τις….χελώνες».