Απόλυτα επιτυχημένη η χοροεσπερίδα της Ένωσης Αγρινίου – Ενθουσίασε ο Πάνος Καλίδης

Η Ένωση Αγρινίου έκανε ξανά τη διαφορά και το γλέντι κράτησε μέχρι το πρωί!

Ο εντυπωσιακός και άκρως επικοινωνιακός Πάνος Καλίδης και το σχήμα καλλιτεχνών που τον συνόδευε χάρισε μια υπέροχη βραδιά στους εκατοντάδες εργαζομένους, στα μέλη και στους φίλους του Α. Σ. ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΙΝΙΟΥ, σε μια εμφάνιση, που, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως «αντίδοτο στον κορονοϊό», αφού για μια ακόμη φορά οι άνθρωποι του Συνεταιρισμού απέδειξαν πως ξέρουν και να διασκεδάζουν, αφήνοντας κατά μέρος τις όποιες ανησυχίες μπορεί να υπάρχουν αυτή την περίοδο.

Στην ετήσια χοροεσπερίδα, στο ΠΙΘΑΡΙ, παρέστησαν ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας κ. Γιώργος Βαρεμένος, ο δήμαρχος Αγρινίου κ. Γιώργος Παπαναστασίου και ο αρμόδιος σε θέματα αγροτικής οικονομίας αντιδήμαρχος κ. Σπύρος Φλώρος, ο αρμόδιος σε θέματα περιβάλλοντος και ενέργειας αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος κ. Λάμπρος Δημητρογιάννης, δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι, καθώς και εκπρόσωποι φορέων. Επίσης, παρών ήταν ο πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΠΑΣΕΓΕΣ κ. Παύλος Σατολιάς.

Και για πρώτη φορά, στο Αγρίνιο και σε ανάλογη εκδήλωση της διοίκησης του Συνεταιρισμοί ήρθαν εργαζόμενοι από τις θυγατρικές της Ένωσης Αγρινίου, που στελεχώνουν τα γραφεία Αγρογένεσις σε Ροδόπη, Κοζάνη, Πιερία, Κορινθία, Ευρυτανία, Λάρισα, στο Μεσολόγγι, φυσικά, αλλά και στην Αρωγήν στον Αποκώρονα Χανίων, οι οποίοι και συνδιασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Στο καλωσόρισμά του, ο πρόεδρος της Ένωσης Αγρινίου κ. Θωμάς Κουτσουπιάς αναφέρθηκε στη νέα εποχή που ήδη έχει ανατείλει για το Συνεταιρισμό, εστιάζοντας στις επενδύσεις της τάξης των 300 εκατ. ευρώ και στη γενικότερη άνοδο που καταγράφει η Οργάνωση σε όλα τα επίπεδα.

Η Ένωση Αγρινίου εύχεται σε όλους καλή Σαρακοστή και καλό αντάμωμα, στην επόμενη ανάλογη εκδήλωση.

Ακολουθεί πλούσιο φωτορεπορτάζ ΕΔΩ