Το αυτογκόλ του Δημήτρη Τραπεζιώτη

Ως μεγάλο επικοινωνιακό σφάλμα χαρακτηρίζεται από πολλούς (και ίσως όχι άδικα) η ενέργεια του Δημήτρη Τραπεζιώτη να εκδώσει επιστολή – δημόσιο κάλεσμα λίγες ,μόνο ώρες πριν τη συνεδρίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑ.ΣΟ.Κ. όπου συζητήθηκε και το θέμα του υποψήφιου Δημάρχου Αγρινίου που θα αποφάσιζε το τι μέλλει γενέσθαι σε ό,τι αφορά τον υποψήφιο του ΠΑ.ΣΟ.Κ. για τον Δήμο Αγρινίου.

Μεταξύ άλλων στην επιστολή του ο κος. Τραπεζιώτης καλούσε σε συνεργασία όλων των δυνάμεων ατομικών και συλλογικών που αγωνίστηκαν διαχρονικά στον τόπο και δημιούργησαν μια δημοκρατική παράδοση που εκφράστηκε από το 1974 με τον αείμνηστο Δήμαρχο Αγρινίου Στέλιο Τσιτσιμελή και τη Δημοτική Παράταξη που συνέστησε με την επωνυμία «ΥΠΕΡΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» και στη συνέχεια με τους Δημάρχους Γιάννη Βαϊνά, Θύμιο Σώκο και Παύλο Μοσχολιό.

Η συγκεκριμένη κίνηση του κου. Τραπεζιώτη προκάλεσε την αντίδραση πολλών και ιστορικών στελεχών του ΠΑ.ΣΟ.Κ. που απέκλεισαν με τρόπο παραπάνω από κατηγορηματικό κάθε συνεργασία του ΠΑ.ΣΟ.Κ. με τον κο. Τραπεζιώτη.

Μάλιστα πολλοί ήταν εκείνοι που ταύτισαν την τακτική Τραπεζιώτη με την προεκλογική τακτική του Αλέξη Τσίπρα λέγοντας χαρακτηριστικά «ας μη ψαρεύει σε θολά νερά».

Πάντως, για να προσεγγίσει ο κος. Τραπεζιώτης το τοπικό ΠΑ.ΣΟ.Κ. (όχι τα στελέχη αλλά κυρίως τους φίλους και τους ψηφοφόρους του κινήματος την κοινωνία δηλαδή) θα έπρεπε να είχε ακολουθήσει άλλη τακτική πιο πολιτική και πιο σοβαρή.

Τώρα πια ίσως να είναι μάλλον αργά… γιατί υπάρχει και το πολιτικό παρελθόν που κάποιοι δε ξεχνούν.

ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΤΣΟΜΠΟΣ 

 

Διαβάστε επίσης: Μηδαμινές οι ελπίδες για υποψηφιότητα της Ντίνας Κατσαρή στον Δήμο Αγρινίου