Αχ. Κοντοπάνος στον Antenna Star: «Δεν έχουμε καταγγελίες για πλαστά Rapid Test στο Αγρίνιο» (Ηχητικό)

Πλαστά rapid test

Πυκνώνουν οι πληροφορίες  για τα πλαστά rapid test μετά και την ανακοίνωση των μέτρων που απαιτούν από τους μη εμβολιασμένους την επίδειξη αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου για κορωνοϊό προκειμένου να εισέλθουν σε χώρους εστίασης, λιανεμπορίου, τραπεζών και υπηρεσιών.

«Εμείς δεν έχουμε καταγγελίες για πλαστές καταχωρήσεις για rapid test. Από την αρχή έχουμε καλέσει όλα τα μέλη μας φαρμακοποιούς να τηρήσουν απαραίτητα τους κανόνες για την διενέργεια των test»  και ξεκαθάρισε σε συνέντευξή του, στον Antenna Star 103.5 και στην εκπομπή «Με υπογραφή» του Σωκράτη Τσόμπου, ο κ.Αχιλλέας Κοντοπάνος, πρόεδρος του  Φαρμακευτικού Συλλόγου Τριχωνίδας  και τόνισε ότι ο φαρμακοποιός δεν εμπλέκεται με την έκδοση του αποτελέσματος του rapid test.

Αντιγριπικός εμβολιασμός

Ο αντιγριπικός εμβολιασμός δεν προχωρά όπως θα έπρεπε, διαπιστώνει ο κ.Κοντοπάνος . Μέχρι τις 13 Νοεμβρίου είχαν πραγματοποιηθεί 2.101.500 εμβολιασμοί σε όλη τη χώρα.

Όπως εξήγησε, το εμβόλιο της γρίπης μπορεί να γίνει την ίδια μέρα με το εμβόλιο του κορονοϊού. «Σε κάθε μπράτσο ένα εμβόλιο». Τόνισε ότι μικρή σημασία έχει η χρονικότητα, πιο πρώτο πιο δεύτερο, ούτε σε ποια χρονική απόσταση το ένα από το άλλο εμβόλιο.

Ακούστε, αναλυτικά όλη τη συνέντευξη του κ.Κοντοπάνου  στον Antenna Star 103.5: