Δέσμευση Μητσοτάκη από Αγρίνιο για την οδική σύνδεση των 100 εκατ. με την Ιόνια Οδό

Δέσμευση Μητσοτάκη από Αγρίνιο για την οδική σύνδεση των 100 εκατ. με την Ιόνια Οδό

Στο Αγρίνιο βρέθηκε σήμερα Σάββατο, 29 Απριλίου 2023 ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της προεκλογικής του περιοδείας στον Νομό Αιτωλοακαρνανίας, ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης της 21ης Μαΐου.

Ο Πρωθυπουργός, στον χαιρετισμό του από την κεντρική Πλατεία του Αγρινίου, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο θέμα της οδικής σύνδεσης του Αγρινίου με την Ιόνια Οδό, και δεσμεύτηκε ότι αυτή η σύνδεση, η οποία θα στοιχίσει περί τα 100 εκατομμύρια, θα γίνει πράξη από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

Ειδικότερα, ο κ. Μητσοτάκης είπε:

Δύο μεγάλα θέματα τα οποία αφορούν το Αγρίνιο.

Το πρώτο, ένα ζήτημα το οποίο τίθεται πάντα. Η σύνδεση, η ασφαλής οδική σύνδεση του Αγρινίου με την Ιόνια Οδό. Οι μελέτες θα ωριμάσουν μέσα στον επόμενο χρόνο. Δεσμεύομαι ότι αυτή η σύνδεση, που θα μας στοιχίσει περί τα 100 εκατομμύρια, θα γίνει πράξη από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

Το δεύτερο είναι οι καπναποθήκες τις οποίες έχετε εδώ στην ευρύτερη περιοχή. Μέχρι το ’27 -έχουμε μιλήσει με τον Δήμαρχο- θα κάνουμε έναν υποδειγματικό χώρο πολιτισμού, ένα μουσείο το οποίο πραγματικά θα μπορέσει να αναδείξει συνολικά το πολιτιστικό αποτύπωμα της πόλης.

 

Διαβάστε επίσης: Αγρίνιο – Κυριάκος Μητσοτάκης: «Το 2027 παραδίδεται το διαχρονικό Μουσείο»