Ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος στον Antenna Star: «Η Φώφη Γεννηματά τίμησε την πολιτική» (Ηχητικό)

Ανοιχτό κάλεσμα σε όλα τα μέλη και τους φίλους του ΚΙΝ.ΑΛ. Αιτωλοακαρνανίας, να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες, στις 5 Δεκεμβρίου, για την ανάδειξη νέου Προέδρου του Κινήματος απηύθυνε, σήμερα το πρωί, από την εκπομπή «Με υπογραφή» του Σωκράτη Τσόμπου στον Antenna Star 103.5 ο Βουλευτής του ΚΙΝ.ΑΛ. Αιτωλοακαρνανίας κ. Δημήτρης Κωνσταντόπουλος.

Στη συνέντευξή του ο κ. Κωνσταντόπουλος έκανε ιδιαίτερη αναφορά στις πολιτικές παρακαταθήκες που άφησε μετά τον θάνατό της η Φώφη Γεννηματά και όπως χαρακτηριστικά τόνισε: «τίμησε την πολιτική με αξιοπρέπεια, γενναιότητα και μαχητικότητα».

Ο κ. Κωνσταντόπουλος μιλώντας ακόμη για τη στήριξη της υποψηφιότητας του Ανδρέα Λοβέρδου είπε πως:

«Με σεβασμό σε όλους τους υποψήφιους και μιας και έρχονται καταστατικές διαδικασίες και περί τα τέλη Νοεμβρίου θα έχουμε και τις εκλογές για την ανάδειξη της νέας ηγεσίας του Κινήματος Αλλαγής – ΠΑ.ΣΟ.Κ., γιατί πραγματικά ΠΑ.ΣΟ.Κ. είμαστε και μην ξεχνάμε ότι το ΠΑ.ΣΟ.Κ. είναι το κόμμα που άλλαξε τη χώρα, εγώ προσωπικά στο πνεύμα της εμπειρίας, της επιστημοσύνης και της κοινοβουλευτικής διαδρομής του κυρίου Λοβέρδου, θα στηρίξω τον Ανδρέα τον Λοβέρδο.

Και θα τον στηρίξω γιατί πιστεύω ότι ο κύριος Λοβέρδος μπορεί να σηκώσει το βάρος που χρειάζεται σήμερα η παράταξη, Δεν χρειάζεται πολιτική ομπρέλα και μιας και όλοι γνωρίζουν για την αδερφική μας σχέση ένα έχω να πω: δεν στηρίζω τον Ανδρέα τον Λοβέρδο μόνο με το συναίσθημα.

Στηρίζω τον Ανδρέα τον Λοβέρδο με τη λογική γιατί θεωρώ ότι αύριο με την εμπειρία του, την επιστημοσύνη του, με την κοινοβουλευτική του διαδρομή μπορεί να εγγυηθεί την επόμενη μέρα της Κεντροαριστεράς, της Σοσιαλδημοκρατίας και του ΠΑ.ΣΟ.Κ., με το οποίο πραγματικά ευελπιστούμε να επιστρέψουμε».

Ακούστε όλη τη συνέντευξη του κ. Κωνσταντόπουλου στον Antenna Star 103.5: