Ο Δήμος Αγρινίου στην πλατφόρμα εξυπηρέτησης myKEPlive

Ο Δήμος Αγρινίου εντάσσεται από σήμερα στην πλατφόρμα εξυπηρέτησης myKEPlive  απλουστεύοντας τις διαδικασίες για την έκδοση μιας σειράς πιστοποιητικών και εγγράφων που άπτονται της αρμοδιότητας των Ο.Τ.Α. και διεκπεραιώνονται από τα Κ.Ε.Π. 

Με το συγκεκριμένο πρόγραμμα οι πολίτες  έχουν τη δυνατότητα να εξυπηρετούνται από τα Κ.Ε.Π. χωρίς να απαιτείται η φυσική παρουσία. 

Πρόκειται για μια  πλατφόρμα διαδικτυακής ενημέρωσης και εξυπηρέτησης μέσω τηλεδιάσκεψης ή  βιντεοκλήσης κατόπιν ραντεβού με  υπαλλήλους των Κ.Ε.Π. 

Με αυτόν τον τρόπο διευκολύνεται η καθημερινότητα των πολιτών, ειδικά αυτών που έχουν δυσκολία μετακίνησης ή ατόμων με αναπηρία, ενώ  παράλληλα δίνεται η δυνατότητα σε κατοίκους του εξωτερικού να εξυπηρετούνται εξοικονομώντας χρόνο και μειώνοντας την γραφειοκρατία.

Η ένταξη του Δήμου Αγρινίου στο MyKepLive αποτελεί ένα ακόμα βήμα στην κατεύθυνση υλοποίησης του στόχου που έχει θέσει η Δημοτική Αρχή για την αναβάθμιση των  παρεχομένων  υπηρεσιών: «Δίνεται  ακόμη ένα εργαλείο στον πολίτη, ακόμη μία επιλογή να εξυπηρετηθεί αποτελεσματικά, άμεσα και γρήγορα. Ένα σημαντικό βήμα προς την κατεύθυνση της αποτελεσματικότερης εξυπηρέτησης  επιτυγχάνεται με την εφαρμογή  του myKEPlive», ανέφερε σχετικά ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου.

Οι πολίτες που επιθυμούν να εξυπηρετηθούν μέσω του  myKEPlive  θα απευθύνονται στο gov.gr  και θα ακολουθούν το link  Εξυπηρέτηση μέσω τηλεδιάσκεψης με Κ.Ε.Π. προσθέτοντας τα στοιχεία που απαιτούνται.