Δήμος Αγρινίου: Τρία νέα σύγχρονα απορριμματοφόρα στο στόλο οχημάτων (Photos)

Τρία νέα σύγχρονα απορριμματοφόρα προστέθηκαν στο στόλο οχημάτων του Δήμου Αγρινίου προκειμένου να αναβαθμίσουν ακόμη περισσότερο τις υπηρεσίες της Διεύθυνσης Καθαριότητας.

Τα τρία οχήματα, κόστους 584.040,00€, διαθέτουν συμπιεστή απορριμμάτων (τύπου πρέσας) με σύστημα ανύψωσης κάδων νέας αντιρρυπαντικής τεχνολογίας EURO 6, φιλικά προς το περιβάλλον, χωρητικότητας 16 κυβικών μέτρων και συνολικού μικτού φορτίου 19 τόνων με όλα τα σύγχρονα συστήματα ασφαλείας.

Παρόντες στην παραλαβή ο Δήμαρχος Αγρινίου και ο Αντιδήμαρχος Χρήστος Γκούντας.

Η νέα προσθήκη, όπως ανέφερε ο Γιώργος Παπαναστασίου, αναμένεται να συμβάλλει καθοριστικά στις αυξημένες ανάγκες του Δήμου Αγρινίου: «Εκσυγχρονίζουμε ακόμη περισσότερο τις υπηρεσίες καθαριότητας και ενισχύουμε την αποτελεσματικότητα των υποδομών μας. Τα τελευταία χρόνια έχουμε επιτύχει μια σημαντική αναβάθμιση με την απόκτηση σύγχρονων και αποδοτικών μέσων. Και συνεχίζουμε την προσπάθεια. Θέλω να ευχαριστήσω ξανά τους εργαζόμενους στην καθαριότητα οι οποίοι, την κρίσιμη περίοδο της πανδημίας, προσφέρουν στην προστασία της δημόσιας υγείας».