Δολοφονία στη Νίκαια: «Γνωρίζαμε ότι ο δράστης ήταν κακοποιητικός» – Συγκλονιστική μαρτυρία (βίντεο)

Με μία δίκανη καραμπίνα ο 64χρονος πυροβόλησε εν ψυχρώ τον γαμπρό του, την ώρα που έβγαινε από το γκαράζ του σπιτιού του για να πάει στην δουλειά του.
Μετά τον πρώτο πυροβολισμό το θύμα έπεσε κάτω και τότε ο πεθερός του του έριξε τη χαριστική βολή.

Μπροστά στην εν ψυχρώ δολοφονία ήταν το 4χρονο παιδί του 40χρονου, το οποίο είδε τον παππού του να σκοτώνει τον πατέρα του. Στο σημείο βρέθηκαν αμέσως η σύζυγος του θύματος και κόρη του δράστη, καθώς και ο πατέρας του 39χρονου, οι οποίοι δεν μπορούσαν να πιστέψουν όσα είχαν συμβεί.

«Γνωρίζαμε ότι ο δράστης ήταν κακοποιητικός»

Γειτόνισσα του θύματος περιέγραψε καρέ καρέ όσα συνέβησαν στο «Χαμογέλα και Πάλι». Όπως είπε, η οικογένεια του 39χρονου δεν είχε σχέση με εντάσεις και φασαρία. «Ακούσαμε τις φωνές. Τρομοκρατήθηκε η κοπέλα. Προσπάθησε να τον προστατέψει, αλλά δεν τα κατάφερε. Ήταν και τα δύο παιδάκια μπροστά, το μεγάλο θα το πήγαινε στο σχολείο ο πατέρας του. Περίμενε να βγάλει ο πατέρας του το αυτοκίνητο από το γκαράζ, η κοπέλα ήταν με το άλλο παιδάκι στο μπαλκόνι».

«Λένε ότι έμενε (ο δράστης) μία εβδομάδα στη γειτονιά. Ούτε το αυτοκίνητο δεν είχαμε δει στη γειτονιά», είπε για τον 64χρονο δράστη της δολοφονίας, συμπληρώνοντας πως γνώριζε ότι είχε κακοποιητική συμπεριφορά απέναντι στην οικογένειά του.

«Γι’ αυτό τον χώρισε η γυναίκα του και έφυγε από τη Θεσσαλονίκη και ήρθε εδώ ξεκρέμαστη πριν 4 χρόνια να μείνει με την κόρη της. Δεν έφυγε τυχαία. Είχαν πάει στη Θεσσαλονίκη και πήγαν στον εισαγγελέα, τον έκλεισαν στο ψυχιατρείο. Να κάνει τέτοιο κακό στο παιδί του;», είπε.

Ο δράστης είχε νοσηλευτεί στο ψυχιατρείο

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης είχε χωρίσει πριν από τέσσερα χρόνια, ενώ ήταν αποκομμένος από την πρώην σύζυγό του και την κόρη του. Συγγενείς του 39χρονου θύματος αναφέρουν ότι ο πεθερός του είχε κακοποιητική συμπεριφορά απέναντι στην πρώην σύζυγο και την κόρη του, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως ο 64χρονος είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρικό ίδρυμα στην Σταυρούπολη.