Δόξα Καινούργιου: «Καπνογόνα, ύβρεις και κάθε μορφή βίας δε γίνονται αποδεκτά»

Το Δ.Σ. της Δόξας Καινούργιου με ανακοίνωση που εξέδωσε στην επίσημη σελίδα της στο Facebook καταδικάζει τα γεγονότα που σημειώθηκαν από ομάδα νεαρών «φιλάθλων» στον αγώνα, με τον Ιδομενέα Εμπεσού.

Συγκεκριμένα δεν υιοθετεί απρέπειες και υβριστικά συνθήματα σε βάρος της αντιπάλου ομάδας και ειδικότερα κατά του χωριού τους.

Πιο αναλυτικά:

«Δεν μας εκφράζει αυτού του είδους η φίλαθλος παρουσία, στο Γήπεδό μας. Συμπεριφορές που όχι μόνο δεν στήριξαν την ομάδα μας αλλά μας αποπροσανατόλισαν και χάσαμε το παιχνίδι για χάρη των «φανατισμένων» νιάτων και των ηθικών αυτουργών!!!

Συμπεριφορές με καπνογόνα, ύβρεις και κάθε μορφή βίας, ξένες προς το δικό μας ύφος και ήθος, δεν γίνονται αποδεκτά.

Τυφλή βία με κάθε τρόπο, μας παραπέμπουν σε άλλες καταστάσεις και πρέπει να απασχολήσει την τοπική κοινωνία καθώς και αρκετές οικογένειες, πριν είναι αργά….

Θεωρούμε ακατανόητο, αν και σε κάποιες περιπτώσεις προκλήθηκαν από κάποιους, Ποδοσφαιριστές της φιλοξενούμενης ομάδας, να μην δέχονται καν τις εκκλήσεις των Ποδοσφαιριστών και της Διοίκησης της Δόξας για να σταματήσουν να πετούν αντικείμενα κ.λπ. στον αγωνιστικό χώρο.

Μας βάζουν σε προβληματισμό για αυτή τη μορφή χουλιγκανισμού στο Καινούργιο και αν πρέπει να συνεχίσουμε και μάλιστα μόνοι μας.

Για την οργανωμένη παρουσία τους δεν είχαμε ενημερωθεί, εάν το γνωρίζαμε είναι βέβαιο ότι δεν θα επιτρέπαμε την είσοδο τους (που μπήκαν χωρίς εισιτήριο με τσαμπουκά), όπως θα γίνει στους επόμενους αγώνες.

Στο πλαίσιο του νέου αθλητικού νόμου η άδεια τέλεσης του αγώνα είναι πλέον υπόθεση του Γηπεδούχου Σωματείου και με αφορμή των σημερινών γεγονότων, στο επόμενο παιχνίδι με τη Θύελλα Παραβόλας, θα ζητηθεί η συνδρομή της Αστυνομίας.

Ζητάμε συγνώμη από το φιλικό μας σωματείο, του Ιδομενέα Εμπεσού και να είναι σίγουροι ότι κάναμε υπέρ προσπάθειες να ηρεμήσει η κατάσταση και να αποχωρήσει η αποστολή τους, χωρίς κανένα πρόβλημα.

Υ Γ.1. Τι είδους υποστήριξη είναι αυτή στη Δόξα, όταν εκτός των άλλων, που αναφέρουμε, μας πήραν κάποιοι (τους γνωρίζουμε) από αυτούς τους νεαρούς όλες τις μπάλες.

Υ.Γ.2. Οι γονείς τους υπάρχουν ή πρέπει να προχωρήσουμε σε άλλες νόμιμες ενέργειες, διότι γνωρίζουμε σε ποιες οικογένειες είναι οι μπάλες 10 των αριθμό!!!».

 

Διαβάστε επίσης: Ένωση Αγίου Δημητρίου Αγρινίου: «Ελλιπέστατα μέτρα φύλαξης εντός Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου»