Δύσκολες ώρες για τον Παναγιώτη Βασιλάκο…

Πάρα πολύ δύσκολες ώρες φαίνεται πως βιώνει ο Παναγιώτης Βασιλάκος, ο οποίος μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ανακοίνωσε στους διαδικτυακούς του φίλους πως το σπίτι της αδερφής του στα Βίλια υπέστη ζημιές από τη φωτιά. 

Συγκεκριμένα, ο πρώην εργένης εξήγησε πως η φωτιά μπήκε στο σπίτι ωστόσο οι πυροσβέστες κατάφεραν να τη σβήσουν. Ακόμα δεν έχουν υπολογιστεί οι φωτιές ωστόσο ο Παναγιώτης Βασιλάκος, φάνηκε να είναι έξαλλος στην ανάρτηση που έκανε, ενώ πριν λίγο καιρό μίλησε για τη συμμετοχή του στο Bachelor.

«Ξανά καίγονται τα Βίλια. Όλος τυχαίως! Η αδερφή μου και ο γαμπρός μου διατηρούν ένα πολύ όμορφο εξοχικό στην περιοχή που για πρώτη φορά το επισκέφθηκα φέτος. Οι Πολωνοί πυροσβέστες εχθές έσβησαν την φωτιά καθώς έμπαινε στο σπίτι!

Δε γνωρίζουμε το μέγεθος της ζημιάς ακόμα! Και σήμερα είδαν τους εμπρηστές στο ίδιο σημείο να βάζουν φωτιά και τους κυνήγησαν! Αυτές τις πληροφορίες μου έδωσε η αδερφή μου που μίλησε με κάτοικο της περιοχής», έγραψε χαρακτηριστικά ο Παναγιώτης Βασιλάκος.

tvnea.com