Εκλογές Ε.Σ.Α. – «Ενωμένο Εμπόριο»: «Να επανεκκινήσουμε το Εμπόριο στο Αγρίνιο»

Με αφορμή τις εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου οι οποίες διεξάγονται το διήμερο 19 και 20 Αυγούστου ο ένας εκ των συνδυασμών και πιο συγκεριμένα το «Ενωμένο Εμπόριο με Αξιοπιστία και Προοπτική», όπως είναι το πλήρες όνομα της παράταξης στέλνει το δικό της μήνυμα ζητώντας μαζική συμμετοχή για την επανεκκίνηση του Εμπορίου στο Αγρίνιο. 

Πιο αναλυτικά αναφέρει τα εξής:

Αγαπητοί Συνάδελφοι -σες
Σε λίγες ημέρες θα γίνουν οι εκλογές στο Εμπορικό Σύλλογο Αγρινίου για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. του συλλόγου και των άλλων οργάνων διοίκησης.
Ο συνδυασμός μας ΕΝΩΜΕΝΟ ΕΜΠΟΡΙΟ έχει ήδη ανακοινώσει το ψηφοδέλτιο με το οποίο θα συμμετέχει σε αυτές.

Έχει στη συνθέση του συναδέλφους και συναδέλφισσες με διαδρομή στην αγορά του Αγρινίου ,που τους χαρακτηρίζουν η συνέπεια ,η διάθεση και το ενδιαφέρον για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν όλοι οι συνάδελφοι.

Δηλώνουμε κατηγορηματικά αντίθετοι σε εμμονές και πρακτικές που δείχνουν το παρελθόν.

Δεν έχουμε ανάγκη απο κηδεμόνες,καθοδηγητές και συντάκτες κειμένων που προσβάλλουν και απομακρύνουν τους συναδέλφους απο τον σύλλογο.

Έχουμε την επάρκεια αλλά κυρίως την διάθεση να προσπαθήσουμε να μεγαλώσουμε τον Εμπορικό σύλλογο και να τον καταστήσουμε αντάξιο της μακρόχρονης ιστορίας του.

Έχουμε δηλώσει ότι θέλουμε να ενώσουμε και όχι να διχάσουμε και ότι θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί να φανούμε χρήσιμοι στον Εμπορικό κόσμο της πόλης μας.

Συνάδελφοι -σες

Στις εκλογές αυτές ζητάμε να συμμετέχετε μαζικά και να στηρίξετε τον Συνδυασμό μας ΕΝΩΜΕΝΟ ΕΜΠΟΡΙΟ για να επανεκκινήσουμε το Εμπόριο στο Αγρίνιο.