Εκτός τελικού Κορακάκη και Μόσχη

Μακριά από τον καλό τους εαυτό έμειναν οι δύο Ελληνίδες αθλήτριες στα προκριματικά των 10 μέτρων αεροβόλου, με αποτέλεσμα να μην καταφέρουν να πάρουν την πρόκριση στον τελικό του Ευρωπαϊκού σκοποβολής που διεξάγεται στο Γκιόρ της Ουγγαρίας.

Άννα Κορακάκη και Χριστίνα Μόσχη δεν μπόρεσαν να πραγματοποιήσουν καλή εμφάνιση στο Ευρωπαϊκό σκοποβολής που διεξάγεται στην Ουγγαρία, με συνέπεια να μην καταφέρουν να προκριθούν στον τελικό των 10 μέτρων αεροβόλου.

Η Μόσχη με σκορ 565 κατετάγη 32η, ενώ η Κορακάκη με σκορ 563 πήρε την 39η θέση. Μετά το τέλος του αγώνα, η κορυφαία Ελληνίδα σκοπεύτρια αναφέρθηκε με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στα προβλήματα που την «κράτησαν πίσω».

«Δεν κατάφερα να μπω στον τελικό για μια σειρά από λόγους. Μια κακή, αλλά πολύ αναμενόμενη εμφάνιση κατά κάποιον τρόπο, αν αναλογιστεί κανείς τις δυσκολίες που περνάω τελευταία. Ξέρω που βρίσκομαι, είμαι υπομονετική, γενναία και έχω κουράγιο. Το μόνο που ξέρω στα σίγουρα, είναι ότι θα επιστρέψω πιο δυνατή», έγραψε στην ανάρτησή της η Άννα Κορακάκη.

Πηγή: ertsports.gr