Ένωση Αγρινίου: «Ξεσήκωσε» ο Στέλιος Ρόκκος με τα τραγούδια του τον κόσμο (Videos – Photos)

Ένωση Αγρινίου: «Ξεσήκωσε» ο Στέλιος Ρόκκος με τα τραγούδια του τον κόσμο

Μια αξέχαστη βραδιά με Στέλιο Ρόκκο και Χρήστο Παντούλα – Απόλυτα επιτυχημένη η χοροεσπερίδα του Συνεταιρισμού.

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός «Ένωση Αγρίνιου», αποτύπωσε και μουσικά την ανοδική του πορεία, μέσω της χοροεσπερίδας που με απόλυτη επιτυχία πραγματοποίησε χθες στο Corali Luxury Resort.

Στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων παρόντες ήταν εκπρόσωποι της πολιτικής σκηνής του τόπου, της αυτοδιοίκησης, φορέων και αρχών, του επιχειρηματικού κόσμου, συνεταιριστές απ’ όλη τη χώρα, όπως και της ΕΘ.Ε.Α.Σ.

Επίσης, στη χοροεσπερίδα παρέστησαν οι εργαζόμενοι σε θυγατρικές της Ένωσης Αγρινίου, από τη Ροδόπη μέχρι την Κρήτη.

Στο καλωσόρισμά του, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αγρινίου, κος. Θωμάς Κουτσουπιάς, αναφέρθηκε στην καθημερινή προσπάθεια που καταβάλει ο Συνεταιρισμός για τον αγροτικό χώρο και για την Αιτωλοακαρνανία, καθώς και στη δυναμική που έχει αναπτύξει η Οργάνωση, δίνοντας την υπόσχεση ότι θα συνεχίσει με την ίδια ένταση και τα επέμενα χρόνια.

Το μουσικό πρόγραμμα ξεκίνησε με τον αισθαντικό Χρήστο Παντούλα με το μουσικό του σχήμα.

Στη συνέχεια ανέλαβε Στέλιος Ρόκκος, ένας από τους πιο πετυχημένους καλλιτέχνες στο χώρο του ελληνικού τραγουδιού, που σε μια σπουδαία εμφάνιση ταξίδεψε το κοινό ερμηνεύοντας αγαπημένα τραγούδια και πολλές επιτυχίες του, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά ότι δεν έχει στεγανά και δεν υιοθετεί ταμπέλες, αλλά περνά με άνεση από το ροκ στο λαϊκό κι από το νησιώτικο ήχο στην συναισθηματική μπαλάντα.

 

 

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

 

Διαβάστε επίσης: Ο Χρ. Μαυραγάνης στον Antenna Star 103.5: «Οι Αστυνομικοί πρέπει να φύγουν από τα Γήπεδα»