Η Ένωση Οικοδόμων Αιτωλ/νίας για τη δίκη της Χρυσής Αυγής

Η Ένωση Οικοδόμων Αιτωλ/νίας για τη δίκη της Χρυσής Αυγής:

«Οι Ναζί εγκληματίες της Χρυσής Αυγής παραμένουν μέχρι σήμερα  ατιμώρητοι  για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα  και τις εγκληματικές –δολοφονικές επιθέσεις  σε  συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ και μετανάστες.

Δεν έχουμε αυταπάτες, γνωρίζουμε καλά  ότι είναι τσιράκια – μαντρόσκυλα του συστήματος  και των αφεντικών. Αυτό ακριβώς δείχνει  η πολυετής διάρκεια της δικής και η στάση της Εισαγγελέως που στην ουσία ξεπλένουν τον εγκληματικό της χαρακτήρα.

Στις 7 Οκτώβρη θα εκδοθεί η απόφαση του δικαστή για τη Χρυσή Αυγή. Γνωρίζουμε καλά ότι τη δράση τέτοιων μορφωμάτων δε θα την ανακόψει κανένα  δικαστήριο, μόνο η οργάνωση της ταξικής πάλης  απέναντι στο σύστημα που τους θρέφει  και η απομόνωσή τους σε κάθε χώρο δουλειάς , σε κάθε γειτονιά  και παντού.

Είναι απαίτηση  κάθε τίμιου και σκεπτόμενου εργαζόμενου, κάθε άνεργου, κάθε μετανάστη, να μπουν στη φυλακή  οι ηθικοί και φυσικοί δολοφόνοι  του Παύλου Φύσσα.

Καλούμε όλους τους οικοδόμους  στη μαζικοποίηση του σωματείου, στο δυνάμωμα της ταξικής πάλης  για να τσακίσουμε το φασισμό  και το σύστημα που τους θρέφει».