Εντατικοί έλεγχοι της αγοράς στην Π.Ε. Αιτωλ/νίας εν όψει της εορταστικής περιόδου του Πάσχα

Εντατικοί έλεγχοι της αγοράς στην Π.Ε. Αιτωλ/νίας εν όψει της εορταστικής περιόδου του Πάσχα

Εντατικοί έλεγχοι: Εν όψει της εορταστικής περιόδου του Πάσχα η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, Μαρία Σαλμά, συγκάλεσε σύσκεψη στο Αγρίνιο μεταξύ Υπηρεσιακών και παραγωγικών εκπροσώπων, η οποία είχε ως αντικείμενο τις δράσεις για την εντατικοποίηση των ελέγχων στην αγορά.  

Στόχος των μικτών κλιμακίων ελέγχων της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλ/νίας, είναι η διασφάλιση της ποιότητας και της ασφάλειας τροφίμων φυτικής και ζωικής προέλευσης και οι προληπτικές δράσεις αντιμετώπισης φαινομένων αισχροκέρδειας, ενώ όπως επεσήμανε η κ. Σαλμά οι έλεγχοι που διεξάγονται από τις Διευθύνσεις Ανάπτυξης, Δημόσιας Υγείας και της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής , είναι εντατικοί και συνεχείς καθ’ όλο το χρονικό διάστημα της εορταστικής περιόδου. 

«Η συνεργασία των υπηρεσιών μας με τους παραγωγικούς κι επιχειρηματικούς φορείς συνεχίζει να είναι άψογη, με σκοπό πάντα την εξυπηρέτηση και προστασία του καταναλωτικού κοινού» σημείωσε η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αιτωλ/νίας.  

Εντατικοί έλεγχοι
Η Μαρία Σαλμά

Στην σύσκεψη συμμετείχαν επίσης ο Γενικός Δ/ντής Ανάπτυξης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, Κ. Κόλλαρης, οι Διευθύντριες Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Α. Σταμούλη και Ανάπτυξης ΠΕ Αιτωλ/νίας, Ε. Καραθανάση, ο Δ/ντής Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής, Σ. Βλάχος και ο Προϊστάμενος του Τμήματος Εμπορίου Αγρινίου, Ν. Πανταζόπουλος. Εκ μέρους των επιχειρηματικών εκπροσώπων έλαβαν μέρος ο Πρόεδρος, Β. Παπαθανάσης και το μέλος Δ.Σ. του Συλλόγου Κρεοπωλών Αγρινίου, Δ. Τσινιάς, ο Πρόεδρος της Ένωσης Βενζινοπωλών Αιτωλοακαρνανίας –Λευκάδας, Δ. Κακούρης, ο Αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου, Α. Καλαϊτζόπουλος και ο Πρόεδρος της Ένωσης Επαγγελματιών Εστίασης Αναψυχής & Ψυχαγωγίας Αγρινίου, Κ. Ναστούλης.

 

Διαβάστε επίσης: Συνάντηση Θ. Βασιλόπουλου με το νέο Δ/ντή του Ε.Φ.Ε.Τ. Δ. Τσιμπούκη