Οι επισκέψεις του Δημάρχου Ναυπακτίας, Βασίλειου Γκίζα, στις Κοινότητες του Πλάτανου (Photos)

Δεν ήταν μόνο την Πέμπτη αλλά και την Παρασκευή, που ο Δήμαρχος Ναυπακτίας, Βασίλειος Γκίζας, θέλησε να επισκεφτεί τις Κοινότητες του Πλάτανου για να μιλήσει με τους Προέδρους, αλλά και τους αρμόδιους των Συλλόγων. Επίσης, άκουσε τα προβλήματα κατοίκων και επισκεπτών. 

👉🏻Με τον Αντιδήμαρχο Θανάση Κούκουνα επισκεφθήκαμε σήμερα Κοινότητες του Πλάτανου όπου συναντηθήκαμε και συζητήσαμε με τους Προέδρους των Κοινοτήτων και των Συλλόγων, κατοίκους και επισκέπτες.

📍Στο Αχλαδόκαστρο παρών ήταν ο Πρόεδρος Νίκος Τσαρούχης και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Δημήτρης Πυλαρινός. 📍 Στον Πλάτανο ο Πρόεδρος Γιώργος Πολύχρονος. 📍 Στην Περίστα ο Πρόεδρος Δημήτρης Πελέκης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ανδρέας Κεφάλας καθώς και ο αγαπητός φίλος και Διευθυντής της Τράπεζας Πειραιώς Γιώργος Χατζηνικολάου. 📍Στην Καστανιά ο Πρόεδρος Κωνσταντίνος Μανώλης και 📍στον Άγιο Δημήτριο ο Πρόεδρος Γιάννης Κοτσιώτας.
✔️Δεν παραλείψαμε φυσικά να επισκεφθούμε το Διάσελλο και το Χάνι Λιόλιου.

Και την επόμενη μέρα…

👉🏻 Συνεχίζουμε και σήμερα τις επισκέψεις μας στις Κοινότητες του Πλάτανου με τον Αντιδήμαρχο Θανάση Κούκουνα.

📍Παρόντες στις συζητήσεις μας με κατοίκους και επισκέπτες η Γλυκερία Καλαθά στο Νεοχώρι, 📍ο Πρόεδρος Νίκος Μέρικας στην Αράχωβα, 📍ο Πρόεδρος Ντίνος Μπάκας στην Κλεπά, 📍ο Πρόεδρος Ασημάκης Σμάνης και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γιώργος Ανδρίτσος στο Λιβαδάκι και 📍η Πρόεδρος Μαρία Λουκοπούλου στην Περδικόβρυση.