Σε έργα της Ορεινής Ναυπακτίας ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Έργων, Θανάσης Μαυρομμάτης

 

Σε τοπικές κοινότητες της ορεινής Ναυπακτίας βρέθηκε σήμερα, Παρασκευή 6 Μαρτίου 2020, ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Έργων, Θανάσης Μαυρομμάτης, συνοδευόμενος από κλιμάκιο υπηρεσιακών στελεχών. 

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ο Αντιπεριφερειάρχης είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει την εξέλιξη των έργων συντήρησης και αποκατάστασης των οδικών δικτύων της περιοχής, αλλά και να συνομιλήσει με πολίτες, ακούγοντας τις παρατηρήσεις και τους προβληματισμούς τους.

Τα έργα που εκτελούνται στην περιοχή είναι συνολικού προϋπολογισμού άνω των 700,000 ευρώ, αφορούν στους οδικούς άξονες «ΣΤΥΛΙΑ-ΦΑΜΗΛΙΑ-ΡΙΓΑΝΙ»  και «ΠΙΤΣΙΝΕΙΚΑ-ΡΙΓΑΝΙ», εξυπηρετώντας τους μόνιμους κατοίκους, αλλά και τους επισκέπτες. 

«Όλοι οι συμπολίτες μας έχουν τα ίδια δικαιώματα στην πρόσβαση και τη συγκοινωνία, γι’ αυτό και είναι υποχρέωσή μας να καταβάλουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, βελτιώνοντας τελικά το βιοτικό τους επίπεδο. Στο πλαίσιο αυτό παρακολουθούμε από κοντά όλες τις δράσεις, μικρές και μεγάλες, που υλοποιούμε και θα υλοποιήσουμε», ανέφερε ο Αντιπεριφερειάρχης.