Ευαγγελία Πλατανιώτη: H Ναυπάκτια Πρωταθλήτρια ως… Cover Girl του Marie Claire!

Η Ναυπάκτια, Ευαγγελία Πλατανιώτη, η φημισμένη Πρωταθλήτρια της καλλιτεχνικής κολύμβησης, κοσμεί το εξώφυλλο του τεύχους Ιουλίου της Marie Claire, εντυπωσιάζοντας για άλλη μια φορά.

Το τεύχος εστιάζει στις Ελληνίδες Αθλήτριες που θα λάβουν μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, με την Πλατανιώτη να αποτελεί μια από τις κορυφαίες ελπίδες για Μετάλλιο για την Ελλάδα.

Φορώντας ένα ολόσωμο μαγιό Missoni Mare με τα χαρακτηριστικά πολύχρωμα ζακάρ, η Πλατανιώτη ποζάρει δίπλα στην συναθλήτριά της Σοφία Μαλκογεώργου, μοιράζοντας μαζί της την αισιοδοξία και την αποφασιστικότητά τους για νίκη.

Σε συνέντευξή της, η Πλατανιώτη μιλά για τις εμπειρίες της στο νερό και την σκληρή δουλειά που την οδήγησε στην κορυφή: «Δήλωσα στην προπονήτριά μου ότι τελικά θα πηγαίναμε στη Ντόχα για να πάρω το Χρυσό.

Ήμουν πολύ πεσμένη εκείνη την ώρα και το είπα με πολύ πείσμα.

Με το ίδιο μεγάλο πείσμα δούλεψα όλη τη χρονιά».

Η Πλατανιώτη αποτελεί ένα λαμπρό παράδειγμα αθλητικού πνεύματος και γυναικείας δύναμης, inspirando με την αφοσίωση και την επιμονή της. Η παρουσία της στο εξώφυλλο της Marie Claire αποτελεί μια τιμή για την ίδια και μια σπουδαία στιγμή για τον ελληνικό αθλητισμό.

Εκτός από την Πλατανιώτη, στο τεύχος φιλοξενούνται και οι Αθλήτριες της Εθνικής Ομάδας Πόλο Γυναικών, Νικόλ Ελευθεριάδου, Μαργαρίτα και Ελευθερία Πλευρίτου, με το κοινό τίτλο «Go Greece» να κοσμεί τα δύο εξώφυλλα.

 

Διαβάστε επίσης: Θάνος Κανούσης: «Απήγαγαν τον Βασίλη Καρρά στο Αγρίνιο, για να μην τραγουδήσει λόγω ανταγωνισμού» (Video)