«Εξερεύνησε τη τοπική ταυτότητα» – 2ο Festival Messolonghi by Locals 

«Φτάνουν 3 μέρες για να ανακαλύψεις την ουσία της πόλης του Μεσολογγίου;», αναρωτιέται ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός της πόλης του Μεσολογγίου «Messolonghi by Locals», για να να δώσει ο ίδιος την απάντηση, πως, «αν είναι οι μέρες Παρασκευή 28, Σάββατο 29 και Κυριακή 30 Αυγούστου, τότε… Ναι φτάνουν!»

«Ανακαλύψτε τη λιμνοθάλασσα», προτείνουν, «μέσα από τον φωτογραφικό φακό, την παρακολούθηση των πτηνών, γλιστρώντας πάνω στα νερά της με καγιάκ και την πιο ολοκληρωμένη οικοπεριήγηση. Πεζοπορικές διαδρομές για όλους ή όπως παλιά, με μια βόλτα με γαΐτα και pop up ουζερί στις πελάδες!»

«Ανακαλύψτε το Μεσολόγγι», συμπληρώνουν «μέσα από την μουσική, την αρχιτεκτονική, τις παραδοσιακές γεύσεις και τις φορεσιές του ή μέσα από τον αρχαιολογικό χώρο της Πλευρώνας, μέσα από τους τοπικούς θρύλους και μύθους και τον Κήπο των Ηρώων και βιωματικές ξεναγήσεις σε όλη την πόλη. Μουσικά live και εργαστήρια φωτογραφίας. Ζήστε για τρεις μέρες στη πολιτεία που βγήκε μέσα από τη λιμνοθάλασσα, αλλά ακόμα η καθημερινότητά της αντανακλάται μέσα στα νερά της».

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο: 2631302048 ή στείλτε email στο: messolonghibylocals@gmail.com

Messolonghi by localsFESTIVAL
28-29-30 Αυγούστου 2020
Στην πόλη του Μεσολογγίου.
Messo-Laghi (λιμνοχώρι ή ανάμεσα από λίμνες)
Μια πόλη άρρηκτα δεμένη με μια λίμνη.