Εξορμήσεις της «Αριστερής Παρέμβασης» Δυτικής Ελλάδας σε Αγρίνιο και Τριχωνίδα (Photos)

Το περασμένο Σαββατοκύριακο (23-24/9) κλιμάκιο της Αριστερής Παρέμβασης Δυτικής Ελλάδας με Επικεφαλής τον Υποψήφιο Περιφερειάρχη Χρήστο Κοσίνα πραγματοποίησε εξορμήσεις στην Αιτωλοακαρνανία.

Το Σάββατο 23/9 πραγματοποιήθηκε εκδήλωση-συζήτηση στο Αγρίνιο για την παρουσίαση των θέσεων και του ψηφοδελτίου της Περιφερειακής Κίνησης στην οποία μίλησαν ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης και Υποψήφιοι με την ΑΡ.ΠΑ. στον Νομό Αιτωλοακαρνανίας.

Στη συνέχεια την Κυριακή 24/9 έγιναν εξορμήσεις στα χωριά του πρώην Δήμου Θεστιέων (Παναιτώλιο, Καινούργιο), στην Παραβόλα και το Θέρμο. Τα μέλη της ΑΡ.ΠΑ. συνομίλησαν με κατοίκους της περιοχής, εργαζομένους, αγρότες, νέους/ες σχετικά με τα ζητήματα που απασχολούν την καθημερινότητα τους, τον ρόλο του τοπικού κράτους και το πρόγραμμα πάλης που προτείνει η ΑΡ.ΠΑ.

«Καλούμε κάθε εργαζόμενο/η, κάθε νέο και νέα να στηρίξει την αντικαπιταλιστική αριστερά, ώστε να δυναμώσει η φωνή της ταξικά πληττόμενης πλειοψηφίας εντός και εκτός του περιφερειακού συμβουλίου, για να βάλουμε τις ανάγκες μας πάνω από την «ανάπτυξη» και τα κέρδη τους!

Στις 8 Οκτώβρη στηρίζουμε-ψηφίζουμε Αριστερή Παρέμβαση Δυτικής Ελλάδας!», καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

 

Διαβάστε επίσης: Ο Αλέξης Τσίπρας παρέδωσε το «τιμόνι» του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Π.Σ. στον Στέφανο Κασσελάκη (Video)