Φιλικοί αγώνες με τη Γ.Ε.Α. και τον Λέοντα Μεσολογγίου για τις Ακαδημίες Βόλεϊ του Παναιτωλικού (Photos)

Το Σάββατο 6 και την Κυριακή 7 Μαΐου διεξήχθησαν οι δύο φιλικοί αγώνες των Ακαδημιών Βόλεϊ του Παναιτωλικού με τον Λέοντα Μεσολογγίου και την Γ.Ε. Αγρινίου, αντίστοιχα.

Σε άψογο κλίμα συνεργασίας μεταξύ των Προπονητών του Συλλόγου Γιώργου Ασημακούλα, Αφροδίτης Περιβόλα και Πανωραίας Γιωτοπούλου και των Προπονητών του Λέοντα Μεσολογγίου Λάμπρου Λιάπη και Τάσου Σκαρμούτσου και της Γ.Ε. Αγρινίου Γιώτας Κωνσταντινίδη, οι αθλητές και οι αθλήτριες των τριών Συλλόγων είχαν τη δυνατότητα να αποκομίσουν μια πολύ ευχάριστη αγωνιστική εμπειρία, αφήνοντας έτσι το θετικό αποτύπωμα της δουλειάς που έκαναν και αυτή την αγωνιστική σεζόν, ενώ για πρώτη φορά φέτος να τονίσουμε πως στις Ακαδημίες Πετοσφαίρισης ο Σύλλογος του Παναιτωλικού λειτουργεί πλέον και Ομάδα Παμπαίδων.

Η Διοίκηση του Ερασιτέχνη Παναιτωλικού ευχαριστεί όλους τους Προπονητές και τους αθλητές και αθλήτριες που συμμετείχαν στους φιλικούς αγώνες καθώς και τους γονείς που στηρίζουν ανελλιπώς τις δράσεις αυτές και έδωσαν για ακόμη μια φορά το παρόν στις κερκίδες.

Τέλος, ο Ερασιτέχνης Παναιτωλικός ευχαριστεί και τους Χορηγούς του Συλλόγου.

 

ΛΕΩΝ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Γ.Φ.Σ.

Click to enlarge image leon-pane01.jpg

Γ.Ε. ΑΓΡΙΝΙΟΥ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Γ.Φ.Σ.

 

 

Διαβάστε επίσης: Αγρίνιο: Με απόλυτη επιτυχία το 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης Περ. Τμημάτων Τ.Ε.Ε. (Photos)