Φίλιππος Τσούνης, στον Αntenna Star: «Να στηρίξουμε τους φούρνους της γειτονιάς» (Ηχητικό)

Στον Antenna Star 103.5 και στην εκπομπή του Λευτέρη Τηλιγάδα, με τίτλο «Άκου τώρα, να δεις», που μεταδίδεται κάθε μέρα από Δευτέρα έως και Παρασκευή, από τις 9:00 έως τις 10:00 το πρωί, φιλοξενήθηκε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αρτοποιών και Περιχώρων «Η Δήμητρα», ο οποίος αναφέρθηκε στη λειτουργία των αρτοποιείων τις μέρες του Πάσχα και έδωσε τις ευχές του για τις γιορτινές μέρες που ακολουθούν.

«Στους φούρνους και τα μικρά καταστήματα της γειτονιάς του, ο καταναλωτής, ο συμπολίτης μας», είπε ο κ. Τσούνης, «θα βρει και φέτος, όπως πάντα, φρέσκα προϊόντα φτιαγμένα με γνήσια υλικά και παραδοσιακές συνταγές, προϊόντα αρτοποιίας από αυτά που έχει διαλέξει χρόνια τώρα ο Αγρινιώτης και η Ελληνική οικογένεια να βάζει στο τραπέζι του και την καθημερινότητα και αυτές τις άγιες μέρες.

 

Τα αρτοποιεία θα λειτουργήσουν κανονικά όλη τη Μεγάλη Εβδομάδα, σημείωσε, και το Μεγάλο Σάββατο θα διαθέσουν ψωμί για τέσσερις μέρες. Οι φούρνοι με άλλα λόγια θα ανοίξουν ξανά την Τετάρτη μετά το Πάσχα.

 

 

«Οι τιμές», υπογράμμισε ο κ. Τσούνης, «παραμένουν σταθερές για πάρα πολλά χρόνια και αναφερόμενος ενδεικτικά στην τιμή της πασχαλινής κουλούρας, είπε, ότι αυτή και για φέτος θα είναι στα 2,70 ευρώ  τα 750gr.

Ακούστε όλη την συζήτηση με τον κ. Τσούνη στο ηχητικό που ακολουθεί.