Ο Φρέντι Μπελέρης μέσα από το Νοσοκομείο: «Θα περιμένουμε με υπομονή τις εξελίξεις»

Η Ορκωμοσία του Δημάρχου Χειμάρρας έγινε την Τρίτη (27.6.2023) χωρίς ωστόσο την παρουσία του εκλεγμένου Δημάρχου, Φρέντι Μπελέρη.

Κατά τη διάρκεια της Συνεδρίασης του νέου εκλεγμένου Δημοτικού Συμβουλίου μεταδόθηκε ηχογραφημένο μήνυμα του Φρέντι Μπελέρη προς τους κατοίκους της Χειμάρρας.

Μέχρις ότου ολοκληρωθεί η δικαστική διαδικασία Δήμαρχος παραμένει ο απερχόμενος Γιώργος Γκόρο, που υποστηρίχθηκε από το Σοσιαλιστικό Κόμμα του Έντι Ράμα και ηττήθηκε από τον Μπελέρη. Αλλά και το Δημοτικό Συμβούλιο ελέγχεται από το Σοσιαλιστικό Κόμμα με 13 ψήφους έναντι 8.

Μεταξύ των άλλων, στον χαιρετισμό του ο Φρέντι Μπελέρης χαρακτήρισε παράνομη τη σύλληψή του και άδικη την 45ήμερη μέχρι τώρα προφυλάκιση. Ο ίδιος θεωρεί την παρεμπόδιση για να συμμετάσχει στην ορκωμοσία προσπάθεια αλλοτρίωσης του εκλογικού αποτελέσματος.

Τονίζει, δε, πως πιστεύει «στη δύναμη της αλήθειας, της καλοσύνης και της αρετής».

«Σ’ αυτή τη δοκιμασία δε θα υπάρχει σταύρωση. Η μάχη θα δοθεί και θα κερδηθεί» σημείωσε ο Φρέντι Μπελέρης.

Καλεί τους υποστηρικτές του να δείξουν υπομονή, πίστη στη δημοκρατία και το κράτος δικαίου. Καλεί, τέλος, τους διεθνείς οργανισμούς να παρέμβουν για την αποκατάσταση της Δικαιοσύνης και την υπεράσπιση των δικαιωμάτων.

newsit.gr

 

Διαβάστε επίσης: Αύξηση 28% στα ευρωπαϊκά προϊόντα Αγροδιατροφής