Γ.Ε. Αγρινίου: Μικροί και μεγάλοι στην Τελετή Λήξης του Λαογραφικού Ομίλου (Videos – Photos)

Με μεράκι για τους παραδοσιακούς χορούς και αίσθημα ευθύνης απέναντι στις λαϊκές παραδόσεις του τόπου, ο Λαογραφικός Όμιλος της Γ.Ε. Αγρινίου διοργάνωσε με επιτυχία το βράδυ της Δευτέρας, 17 Ιουνίου τη μεγάλη του γιορτή για το φινάλε της χορευτικής περιόδου 2023 – 2024.

«...Σηκώστε να χορέψουμε...», ο τίτλος της Τελετής Λήξης όλων των Τμημάτων του Λαογραφικού Ομίλου της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου.

Η Τελετή λήξης έλαβε στον αύλειο χώρο των αποθηκών Παπαστράτου στο Αγρίνιο.

Ουσιαστικά πρόκειται για μια μεγάλη γιορτή κατά τη διάρκεια της οποίας όλοι οι συντελεστές του έργου που παράγεται στα επιμέρους Τμήματα του Λαογραφικού Ομίλου της Γ.Ε. Αγρινίου, παρουσιάζουν με τον μοναδικό τρόπο που τους χαρακτηρίζει αποσπάσματα από τη δουλειά τους.

Βέβαια, όλα αυτά μέσα σε ένα κλίμα χαράς και κεφιού ενώ τους συντροφεύει η γνωστή Αγρινιώτικη παραδοσιακή ορχήστρα SibeMoria, με τη Βασιλική Καμζέλα στο τραγούδι.

Λίγο πριν την έναρξη τον λόγο πήρε ο κος. Δημοσθένης Καπώνης ο οποίος χαιρέτησε και ευχαρίστησε τον Αντιδήμαρχο Αγρινίου Ανδρέα Σκαρτσάρη και τον Πρόεδρο της Δ.Ε.Υ.Α. Αγρινίου, Θύμιο Γρίβα.

 

Διαβάστε επίσης: Ι.Ν. Αγίας Τριάδος Αγρινίου: Συναυλία Βυζαντινής Μουσικής με τον Ανδρέα Φούκα (Video – Photos)