Γιώργος Λέντζας: Επιστρέφει στον ΑΝΤ1+ με ρόλο-έκπληξη κατά τη διάρκεια του Mundial

Ύστερα από το τηλεπαιχνίδι που παρουσίασε στην Ε.Ρ.Τ., ο Γιώργος Λέντζας φαίνεται πως επιστρέφει προσεχώς στον ΑΝΤ1 και δη με ρόλο-έκπληξη. Αφορμή για αυτή την επιστροφή θα είναι ασφαλώς το Μουντιάλ 2022.

Έτσι, ο Γιώργος Λέντζας επιστρέφει στο κανάλι του Αμαρουσίου με νέα επεισόδια ανά τον πλανήτη με την εκπομπή Football Stories.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ναταλίας Ανδρικοπούλου στη Real life, ο Γιώργος Λέντζας και ο Άγγελος Γιουμίδης, που παρουσίασαν και τον πρώτο κύκλο της εκπομπής, συνεχίζουν την ποδοσφαιρική τουρνέ ανά την υφήλιο διανύοντας μέσα σε 29 μέρες 4 χώρες και 2 διαφορετικές ηπείρους. Μετά από διάλειμμα σχεδών τριών ετών και ενώ μεσολάβησε η πανδημία, οι δυο παρουσιαστές προσεγγίζουν τις μεγάλες ποδοσφαιρικές κόντρες με νέα οπτική, ενσωματώνοντας και τις κοινωνικές αλλαγές που μεσολάβησαν.

Ο νέος κύκλος του Football Stories περιλαμβάνει συνολικά 11 επεισόδια και επιστρέφει και πάλι στον ΑΝΤ1 αλλά αυτή τη φορά στη συνδρομητική πλατφόρμα, καθώς θα μεταδοθεί την περίοδο του Παγκοσμίου Κυπέλλου ποδοσφαίρου στον ΑΝΤ1+.

zappit.gr