Γιώργος Σαμπάνης: «Δεν έχω καμία σχέση με το αλκοόλ και είναι γελοίο»

Την οργή του θέλησε ο Γιώργος Σαμπάνης να εκφράσει μέσω social media για πρόσφατα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να εγκατέλειψε συναυλία έχοντας τσακωθεί με την σύντροφο του, Ιωάννα Σαρρή.

Έτσι, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο δημοφιλής τραγουδοποιός προχώρησε σε μια μακροσκελή ανάρτηση όπου ξέσπασε για την δήθεν συμπεριφορά του και κατήγγειλε πως είναι θύμα σκευωριών έχοντας πράγματι σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Ακολουθεί η ανάρτηση που έκανε ο Γιώργος Σαμπάνης στα social media:

«Καλησπέρα σε όλους. Διαβάζω εδώ και δύο και τρεις εβδομάδες δημοσιεύματα που με αφορούν. Στο ένα δημοσίευμα διαβάζω ότι είμαι μεθυσμένος και τσακώνομαι δημόσια, στο άλλο ότι κατέβηκα από τη σκηνή επειδή πάλι τσακώθηκα. Τα δημοσιεύματα ξεκινούν όλα από ένα συγκεκριμένο άτομο το οποίο γνωρίζω ποιο είναι και εναντίον του οποίου θα κινηθώ δικαστικά».

«Δεν έχω καμία σχέση με το αλκοόλ και είναι γελοίο να διαβάζω ότι υπήρξα κάπου μεθυσμένος σε κοινή θέα. Δεν θα τσακωνόμουν δημόσια με κανένα όπως δεν το έκανα χρόνια τώρα. Σαν επαγγελματίας δεν άφησα ποτέ τη σκηνή ούτε όταν πέθαναν δικοί μου άνθρωποι, ούτε με πυρετό. Στην Σάμο εκεί που τραγουδούσα κανονικά έσπασε ένα αγγείο το οποίο προκάλεσε αιμάτωμα στις φωνητικές μου χορδές και μου ήταν αδύνατο να μιλήσω πόσο μάλλον να τραγουδήσω».

«Το ότι κατέβηκα από τη σκηνή όχι μόνο μου στέρησε την επαφή με τον κόσμο στο τελευταίο μου live για φέτος το καλοκαίρι αλλά και με έβαλε σε σοβαρά οικονομικά έξοδα. Παρακαλώ τα site που αναπαράγουν την ψεύδη είδηση να την κατεβάσουν αμέσως».

zappit.gr