Ηλεία: Νέα απόπειρα αρπαγής ανηλίκου στην Κάτω Παναγιά

Απόπειρα αρπαγής 8χρονου αγοριού καταγγέλλουν μέσα από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης οι κάτοικοι της Κάτω Παναγιάς, ενώ, όπως μας πληροφόρησαν, για το περιστατικό, ειδοποιήθηκε από τους γονείς και η Αστυνομία.

Σύμφωνα με όσα μας μετέφεραν κάτοικοι της περιοχής, το περιστατικό σημειώθηκε σήμερα, στις 10 περίπου το πρωί, όταν ο 8χρονος έκανε πατίνι στους δρόμους της γειτονιάς του.

Στο σημείο σταμάτησε ένα κλειστό φορτηγάκι, μάρκας Hyundai, λευκού χρώματος και χωρίς πινακίδες κυκλοφορίας, από το οποίο κατέβηκαν 3 σωματώδεις άνδρες, έντονα μελαμψοί , που φορούσαν καδένες στο λαιμό.

Οι τρεις άγνωστοι άντρες κυνήγησαν τον μικρό, ο οποίος πρόλαβε τρέχοντας να μπει στην αυλή του σπιτιού του, με τους άγνωστους να τρέπονται κατευθείαν σε φυγή.

Ο 8χρονος εξιστόρησε το περιστατικό στην γονείς του, οι οποίοι – όπως μας μετέφεραν οι κάτοικοι της περιοχής – ειδοποίησαν και την Αστυνομία.

Μάλιστα όταν το περιστατικό έγινε γνωστό, οι κάτοικοι της περιοχής ανάρτησαν ειδοποιήσεις στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης καλώντας όλους τους γονείς και τα παιδιά να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.