Ηράκλειο: Έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο παιδί με τον πιο απρόβλεπτο τρόπο

Το περίμενε το τρίτο της παιδάκι η 28χρονη γυναίκα που το τελευταίο διάστημα βρίσκεται στην Κρήτη, αλλά το «τερμάτισε» με αποτέλεσμα να μην προλάβει να μεταφερθεί καν στο νοσοκομείο, με το μωρό να γεννιέται μέσα στο ασθενοφόρο.

Όλα ξεκίνησαν χθες το βράδυ 20 Δεκεμβρίου, περίπου στις 21.00, όταν η 28χρονη αλλοδαπή έφτασε στο Κέντρο Υγείας Καστελλίου έτοιμη να γεννήσει, κυριολεκτικά! Η επίτοκος, που περίμενε το τρίτο της παιδάκι, έφτασε με σπασμένα «νερά» και διαρρηγμένο υμένα, και με ιστορικό εύκολων και γρήγορων τοκετών.

Αμέσως την επιβίβασαν στο ασθενοφόρο για να τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο, με τη γενική γιατρό Χαρά Μαυρουδή και την παιδίατρο Άννα Χριστοφοράκη να επιβιβάζονται μαζί της.

Λίγο μετά το πρώην Κ.Τ.Ε.Ο., στην εθνική οδό, είχε φτάσει το σημείο… μηδέν! Με δύο εξωθήσεις, το μωρό βγήκε στον κόσμο! «Σε λιγότερο από μισή ώρα είχε ολοκληρωθεί ο τοκετός» – είπε στο cretalive.gr, ο Διευθυντής του Κέντρου Υγείας, Μ.Μαρκάκης, ενώ μοναδικά συναισθήματα για την πρωτόγνωρη εμπειρία περιγράφουν και οι δύο γιατροί!

Το κοριτσάκι, βάρους 2.600 κιλών και η μητέρα του χαίρουν άκρας υγείας, ενώ ενθουσιασμός επικρατεί στο Κέντρο Υγείας Καστελλίου για το ευχάριστο συμβάν, που χάρισε, χθες, μια νότα χαράς!

newsit.gr