Ηράκλειο – Ενδοοικογενειακή Βία: Έγκυος σακάτεψε με ρόπαλο τον άντρα της μετά από άγριo καυγά

Η έγκυος πήρε το ρόπαλο και επιτέθηκε στον σύζυγό της, μέσα στο σπίτι τους, στο Ηράκλειο. Προβληματίζουν την Αστυνομία τα αλλεπάλληλα περιστατικά για ενδοοικογενειακή βία…

Η 26χρονη έγκυος άρχισε να τσακώνεται με τον άντρα της, μέσα στο σπίτι που έμεναν στο Ηράκλειο και ο καυγάς τους ξέφυγε γρήγορα. Η γυναίκα πήρε κάποια στιγμή ένα ξύλινο ρόπαλο και άρχισε να χτυπάει τον 29χρονο στο πρόσωπο και στο σώμα. Αμέσως μετά ειδοποιήθηκε η αστυνομία. Η νεαρή γυναίκα ζήτησε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο για να διαπιστωθεί αν μετά τα όσα έγιναν είχε πάθει κάτι το έμβρυο που κυοφορεί. Όταν διαπιστώθηκε πως όλα ήταν καλά η ίδια οδηγήθηκε σε αστυνομικό τμήμα, όπου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος της.

Χτύπησε το σύντροφό της με ρόπαλο αφού πρώτα τον εξύβρισε. Το περιστατικό έγινε στη 01.30 τη νύχτα της Τετάρτης 21 Δεκεμβρίου στο Ηράκλειο με θύμα το σύντροφό της ηλικίας 29 ετών, ο οποίος και ενημέρωσε τις Αρχές.

Ο ίδιος κάλεσε την αστυνομία και η 26χρονη πριν συλληφθεί ζήτησε να πάει στο νοσοκομείο γιατί είναι έγκυος 3 μηνών. Αφού της έγιναν όλες οι εξετάσεις, η 26χρονη οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο και συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία, εξύβριση, παράβαση του νόμου περί όπλων.

Σύμφωνα με το creta24.gr, οι Αστυνομικοί κατάσχεσαν και το ξύλινο ρόπαλο.

newsit.gr