Καιρός: Ηλιοφάνεια σήμερα Μ. Πέμπτη στο Αγρίνιο

Ο καιρός στο Αγρίνιο: 

Αίθριος καιρός αναμένεται σήμερα Μ. Πέμπτη 13 Απριλίου 2023. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως από ανατολικές νοτιοανατολικές διευθύνσεις με εντάσεις έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

καιρός

Ο καιρός στη χώρα

Γενικά αίθριος καιρός αναμένεται σήμερα Μ. Πέμπτη 13 Απριλίου 2023. Άνεμοι έως 6 μποφόρ στο Ιόνιο. Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας.

Πιο αναλυτικά, αναμένονται αραιές νεφώσεις αλλά και μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας. Η ορατότητα έως το πρωί θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα των δυτικών θα αυξηθούν από το απόγευμα.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 3 έως 21 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 4 έως 22, στη Θεσσαλία από 7 έως 24, στην Ήπειρο από 4 έως 22, στην Στερεά και στην Πελοπόννησο από 5 έως 23, στα νησιά του Ιονίου από 8 έως 18, στα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου από 6 έως 21, στις Κυκλάδες από 8 έως 22, στα Δωδεκάνησα από 12 έως 19 και στην Κρήτη από 11 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν αρχικά από δυτικές έως βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ όμως από το πρωί θα στραφούν σε νότιους ίδιας έντασης. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ και από το μεσημέρι 4 έως 6 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται αραιές νεφώσεις που θα εναλλάσσονται με μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από βορειοδυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ όμως από το μεσημέρι θα στραφούν σε νότιους ίδιας έντασης. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 12 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στον νομό Θεσσαλονίκης αναμένονται αραιές νεφώσεις που θα εναλλάσσονται με μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ όμως το μεσημέρι και απόγευμα θα γίνουν πρόσκαιρα νότιοι 2 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 11 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

meteo.gr

 

Διαβάστε επίσης: Ξεκίνησε η κίνηση στο Κ.Τ.Ε.Λ. Αιτωλ/νίας – Και ηλεκτρονικά οι κρατήσεις