Καλαντζής στο AgrinioTimes.gr: «Να ανοίξουμε όλοι την πόρτα στον συνάνθρωπό μας που έχει ανάγκη» (Video)

Ο Αντιδήμαρχος (Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας) Αγρινίου κ. Κώστας Καλαντζής, μίλησε στο AgrinioTimes.gr, για τη δράση που πραγματοποιούν οι Κοινωνικές Δομές Δήμου Αγρινίου και το Κοινωνικό Ιατρείο Δήμου Αγρινίου στην Πλατεία Δημοκρατίας, στο πλαίσιο της «Διεθνούς Ημέρας Εξάλειψης της Φτώχειας», τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2022.

Ο κ. Καλαντζής είπε ότι στόχος της δράσης δεν είναι μόνο η συλλογή ειδών, αλλά και η ευαισθητοποίηση των συμπολιτών μας σε θέματα προσφοράς προς τους συνανθρώπους μας, ενώ τόνισε ότι στηρίζοντας τις κοινωνικές δομές του Δήμου Αγρινίου, στηρίζουμε οικογένειες και παιδιά συμπολιτών μας που έχουν ανάγκη.

«Θα πρέπει όλοι μας να συνειδητοποιήσουμε ότι αυτή τη στιγμή δίπλα μας μπορεί να υπάρχει κάποιος συνάνθρωπός μας ο οποίος έχει την ανάγκη μας. Θα πρέπει όλοι να του ανοίγουμε την πόρτα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Καλαντζής.

Ο Αντιδήμαρχος Αγρινίου επίσης ανέφερε ότι θεωρεί ικανοποιητική την ανταπόκριση των συμπολιτών μας στη δράση και γενικότερα τη στήριξη των Κοινωνικών Δομών του Δήμου Αγρινίου.

Ακούστε όσα είπε ο κ. Κώστας Καλαντζής στο AgrinioTimes.gr:

Επιμέλεια: Νάντια Μπούτα