Ο Γ. Καρακάσης στον Antenna Star: «Συγκινητική η ανταπόκριση για το μικρό Παναγιώτη» (Ηχητικό)

Συγκινημένος εμφανίστηκε ο Διευθυντής του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αιτωλικού κ. Γιώργος Καρακάσης, μιλώντας στον Antenna Star 103.5 και τη Νάντια Μπούτα, σχετικά με τη συμπλήρωση του ποσού που χρειάζεται για την επέμβαση στην καρδιά ενός μαθητή του σχολείου.

«Άμεση ήταν η ανταπόκριση του κόσμου, μετά την έκκληση για βοήθεια από το Σύλλογο Εκπαιδευτικών και το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου», αναφέρει ο κ. Καρακάσης, λέγοντας πως τα χρήματα συγκεντρώθηκαν μέσα σε δύο μέρες και ο μικρός μαθητής της Α’ Δημοτικού θα ταξιδέψει στην Αθήνα για την επέμβαση στις 26 Ιανουαρίου 2021.

Παράλληλα, η οικογένεια του μικρού Παναγιώτη, μέσω του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ευχαριστεί για την υποστήριξη και την άμεση ανταπόκριση του κόσμου:

«Θα ήθελα να σας εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου για την υποστήριξη και την άμεση ανταπόκριση στην έκκληση βοήθειας που απευθύναμε για το πρόβλημα υγείας του παιδιού μας. Ο θεός να σας δίνει υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία.

Το ποσό που απαιτείται για την επέμβαση έχει καλυφθεί χάρη στη δίκη σας άμεση βοήθεια. Και πάλι σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου

Κουτσοθεόδωρος Γεώργιος

Ακούστε όλη τη συνέντευξη του Διευθυντή του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αιτωλικού κ. Γιώργο Καρακάση στον Antenna Star 103.5: