Π. Καρατσόλης: «Καλοκαίρι στο Μεσολόγγι με Josephine, FY, Κότσιρα και Οικονομόπουλο» (Ηχητικό)

Π. Καρατσόλης: «Καλοκαίρι στο Μεσολόγγι με Josephine, FY, Κότσιρα και Οικονομόπουλο» 

Στο AgrinioTimes.gr και τον Δημοσιογράφο Παρασκευά Μάζη μίλησε ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρισης του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου κος. Παντελής Καρατσόλης με αφορμή το πλούσιο πολιτιστικό πρόγραμμα που βρίσκεται σε εξέλιξη και σε αυτό συμπεριλαμβάνονται περισσότερες από εξήντα εκδηλώσεις προσελκύοντας ντόπιους αλλά και επισκέπτες.

Το κοινό έχει την ευκαιρία να αποκομίσει όμορφες εμπειρίες από κάθε διοργάνωση. Το «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2023» έχει γίνει θεσμός και φέτος ξεχωρίζει για την ποιότητα και το περιεχόμενό του.

Ο Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου το φετινό καλοκαίρι πλημμυρίζει  απ’ άκρη σ’ άκρη από μουσική, θέατρο και χορό και όπως τόνισε ο κος. Καρατσόλης στο πλαίσιο αυτό ξεχωρίζουν τρεις πολύ μεγάλες συναυλίες.

Η πρώτη την Κυριακή, 30 Ιουλίου με τη Josephine και τον FY με ένα βατό εισιτήριο της τάξεως των 10 ευρώ για τον λόγο πως απευθύνεται σε νέο κόσμο και αντιλαμβανόμενοι την οικονομική κατάσταση των οικογενειών με την προπώληση των εισιτηρίων αλλά και τα μηνύματα που λαμβάνουν οι αρμόδιοι σε καθημερινή βάση να είναι κάτι παραπάνω από αισιόδοξα.

Ακολουθεί στις 4 Αυγούστου στον Αρχαιολογικό Χώρο των Οινιαδών εκεί που έχουν δοθεί  κατά καιρούς οι καλύτερες συναυλίες αλλά και παραστάσεις ο διαχρονικός Γιάννης Κότσιρας, το εισιτήριο για αυτή τη συναυλία θα είναι 15 ευρώ.

Παράλληλα, ο κος. Καρατσόλης αποκάλυψε πως το επόμενο καλοκαίρι εκεί θα είναι έτοιμο το Αρχαίο Θέατρο αναστηλωμένο για την ενεργοποίηση των Φεστιβάλ Οινιαδών.

Τέλος, η τρίτη μεγάλη συναυλία για φέτος πρόκειται να σημειωθεί την Παρασκευή, 18 Αυγούστου με έναν από τους πιο επιτυχημένους καλλιτέχνες της γενιάς του, τον Νίκο Οικονομόπουλο.

«Ήδη εδώ και αρκετό καιρό ανά τον Νομό -και όχι μόνο- είναι πολύ μεγάλο το ενδιαφέρον για τη συναυλία. Επί της ουσίας αναμένεται να… βουλιάξει το Λιμάνι της Ι.Π. Μεσολογγίου σε μία μοναδική βραδιά. Το εισιτήριο ανέρχεται στην τιμή των 20 ευρώ», υπογράμμισε ο κος. Καρατσόλης.

Ωστόσο, οι πολιτικές εκδηλώσεις δεν περιορίζονται εδώ, αφού σύμφωνα και με τον Πρόεδρο της Κοινωφελούς θα μπορούν οι πολίτες του Δήμου και όλων των Κοινοτήτων θα είναι σε θέση να απολαύσουν κι άλλες παράλληλες δράσεις, σε μία προσπάθεια να αφήσουν για λίγο στην άκρη τα προβλήματα της καθημερινότητας.

Θα πρέπει να επισημάνουμε πως αναμένεται να εξαιρεθούν από τα εισιτήρια μικρά παιδιά με συγκεκριμένο όριο ηλικίας, ευπαθείς ομάδες, αλλά και άνθρωποι που έχουν προβλήματα υγείας.

Τέλος, ο κος. Καρατσόλης δήλωσε τα εξής: «Θα ήθελα να προσκαλέσω στις συναυλίες όλους τους κατοίκους του Νομού Αιτωλοακαρνανίας και ιδιαίτερα τους φίλους μας, κατοίκους του Αγρινίου.

Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα ως κοινωνίες. Μας ενώνουν πολλά. Ας είναι τα πολιτιστικά δρώμενα πηγή αντάμωσης των δύο κοινωνιών, του Αγρινίου και της Ι.Π. Μεσολογγίου.

Για άλλη μια φορά φέτος ο Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου και η Δημοτική Αρχή θα παρουσιάσει στους δημότες και τους επισκέπτες ό,τι καλύτερο».

Ακούστε, αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο κος. Παντελής Καρατσόλης στο AgrinioTimes.gr:

 

Διαβάστε επίσης: Συμμετοχή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας σε Εκθέσεις Τουρισμού από Οκτώβριο έως Δεκέμβριο