Χ. Καστανίδης στον Antenna Star: «Διαμόρφωση μιας καθαρής πολιτικής ταυτότητας» (Ηχητικό)

Την ανάγκη διαμόρφωσης μιας καθαρής πολιτικής ταυτότητας του Κινήματος Αλλαγής,  επισήμανε  σε συνέντευξή του, στον Antenna Star 103.5 και στην εκπομπή «Με υπογραφή» του Σωκράτη Τσόμπου, ο π. Υπουργός  βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης και υποψήφιος Πρόεδρος του κόμματος, Χάρης Καστανίδης, τονίζοντας ότι μόνο εάν υπάρξουν ξεκάθαρες προτάσεις για την αντιμετώπιση των μεγάλων προβλημάτων στην οικονομία, την υγεία, την παιδεία και τους θεσμούς, θα μπορέσει το ΚΙΝ.ΑΛ., να κερδίσει ξανά την εμπιστοσύνη και την ψήφο των πολιτών.

«Πρέπει να διαμορφώσουμε μια καθαρή πολιτική ταυτότητα, διακριτή τόσο από εκείνη της Νέας Δημοκρατίας όσο και του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., να δείξουμε στον κόσμο τι σημαίνει να είναι κανείς σοσιαλδημοκράτης το 2021, ποια είναι η πρότασή μας για την αντιμετώπιση των μεγάλων προβλημάτων στην οικονομία, την υγεία, την παιδεία, τους θεσμούς.

Και πρέπει αυτή την πρόταση να την μεταφέρουμε στους πολίτες. Να μιλήσουμε ξανά με την γλώσσα της ειλικρίνειας και της λογικής σε εκείνους που μας γύρισαν την πλάτη, όταν πια δεν είχαμε τίποτε να πούμε. Να μας ψηφίσουν επειδή θα καταλάβουν ότι είμαστε καλύτεροι από τους άλλους, όχι στη διαχείριση της εξουσίας, αλλά στην αλλαγή της ζωής τους προς το καλύτερο, την ώρα που περισσεύουν οι ρημαγμένες ζωές και οι άνθρωποι διστάζουν να ελπίσουν βάσιμα για το αύριο.», είπε μεταξύ άλλων.

Ακούστε, αναλυτικά όλη τη συνέντευξη του κ. Καστανίδη  στον Antenna Star 103.5: