Κάτοικοι της οδού Μάνου Κατράκη ζητούν τη διάνοιξη της οδού Πανεπιστήμιου

Επ’ ευκαιρίας των έργων που έχει ξεκινήσει η περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος στην Εθνική Οδό Αγρινίου, εμείς οι κάτοικοι της Μάνου Κατράκη καταθέσαμε και εγγράφως στον Αντιπεριφερειάρχη Υποδομών και Έργων καθώς και στον κ. Περιφερειάρχη το αίτημά μας με αρ. Πρωτ. ΠΔΕ / ΓΑΥΕ/162781/616 15/06/2021, σε περίπτωση που η περιφέρεια δεν έχει την ανάλογη ενημέρωση από πλευράς δήμου.

Το αίτημά μας αναφέρεται στην διάνοιξη της οδού Πανεπιστημίου από την Εθνική Οδό, έτσι ώστε να μπορέσουν να υλοποιηθούν αυτά που έχει δεσμευτεί δημόσια ο κ. Δήμαρχος, μιας και για μας αποτελούν έργα ζωτικής σημασίας, ποιότητας ζωής και ασφάλειας. Το αίτημα μας παρατίθεται παρακάτω:

Προς
Αντιπεριφερειάρχη Μαυρομάτη Αθανάσιο
Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Έργων

Κοιν. Περιφερειάρχη

Κύριοι,

Κατόπιν ενεργειών μας προς τον Δήμαρχο Αγρινίου για την εξέλιξη της κατάστασης που επικρατεί στο δρόμο της οδού Μάνου Κατράκη, όσον αφορά την επικινδυνότητα που ταλανίζει τους κατοίκους της εδώ και χρόνια, ενημερωθήκαμε ότι η κατάσταση θα βελτιωθεί με την κατασκευή του κόμβου (που έχει ήδη ξεκινήσει) καθώς και με το άνοιγμα της Πανεπιστημίου επί της Εθνικής Οδού.

Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Μαυρομάτης σε κατ’ ιδίαν επικοινωνία που είχε γίνει προ μηνών, μας είχε δηλώσει ότι προτίθεται να ενεργήσει κατόπιν συνεννοήσεως και υποδείξεως από τον Δήμο.

Προκειμένου λοιπόν να μην πέσουμε θύματα κακής συνεννοήσεως μεταξύ Δήμου και Περιφέρειας, εμείς οι κάτοικοι της πολυπαθούς οδού και πολίτες της Δυτικής Περιφέρειας, σας καταθέτουμε και εγγράφως το αίτημα μας, όπου είναι η διάνοιξη της οδού Πανεπιστημίου από την Εθνική Οδό επί ευκαιρίας των έργων που έχετε ήδη εξαγγείλει και ήδη πραγματοποιούνται, ώστε να μπορεί να πράξει και ο Δήμος αυτά που δημόσια ο κ. Δήμαρχος δεσμεύτηκε

Όπως αντιλαμβανόμαστε όλοι, πλέον η ποιότητα ζωής μας και πρωτίστως η ασφάλεια των οικογενειών μας βρίσκεται στα χέρια σας, γι’ αυτό και αναμένουμε και την έγγραφη δέσμευσή σας.

Με εκτίμηση,

Οι κάτοικοι της Μάνου Κατράκη