Κέντρο Υγείας Αγρινίου: Από σήμερα το πρωί ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί

Ξεκίνησε κανονικά από σήμερα το πρωί στις 8:00 ο εμβολιασμός και στο δεύτερο κέντρο εμβολιασμού του Δήμου Αγρινίου που δεν είναι άλλο από το Αστικό Κέντρο Υγείας Αγρινίου, το οποίο στεγάζεται στα πρώην ιατρεία του Ι.Κ.Α. στην Πλατεία Δημάδη.

Σύμφωνα με όσα μας δήλωσε ο διευθυντής του Κέντρου κ. Β. Σκορδάς η διαδικασία ξεκίνησε σήμερα στις 8:00 το πρωί, όπως προαναφέραμε, και για σήμερα θα ολοκληρωθεί στις 8:00 το βράδ, αφού εκείνη την ώρα είναι κλεισμένο το τελευταίο ραντεβού της μέρας. Όπως μας ενημέρωσε μάλιστα ο κ. Σκορδάς, η καταληκτική ώρα δεν θα είναι συγκεκριμένη κάθε μέρα και το Κέντρο θα παραμένει ενεργό μέχρι και τον εμβολιασμό του τελευταίου ραντεβού, έτσι όπως αυτό θα καθορίζεται από την πλατφόρμα του συστήματος. Ο χρόνος που απαιτείται για τον κάθε εμβολιασμό, όπως είναι ήδη γνωστό, είναι ένα τέταρτο και η ροή σε όλη τη διάρκεια της μέρας θα είναι χωρίς διακοπή.

Στο Κέντρο έχουν διαμορφωθεί δύο σημεία εμβολιασμού, τα οποία είναι πλήρως στελεχωμένα από το μόνιμο προσωπικό του Κέντρου.

Σύμφωνα με τα δεδομένα της πλατφόρμας ο κ. Σκορδάς είπε ότι η δουλειά του Κέντρου Υγείας μετά και την διενέργεια των εμβολιασμών έχει επιβαρυνθεί σημαντικά, γιατί παράλληλα με τους εμβολιασμούς στο Κέντρο συνεχίζει παράλληλα να λειτουργεί και το διαγνωστικό κέντρο Covid-19, καθώς και οι καθημερινές λειτουργίες του.


«Agrinio365» Media Group | AgrinioTimes.gr – Antenna-Star.gr