Το «Κοινόν» εντάσσεται πολιτικά, οργανωτικά και αξιακά στην Παράταξη του Σπύρου Σκιαδαρέση

H ισχύς εν τη ενώσει, καθώς οι Υποψήφιες Περιφερειακές Παρατάξεις Δυτικής Ελλάδος με Επικεφαλής τον Πάνο Γεωργακόπουλο και τον Σπύρο Σκιαδαρέση αποφάσισαν τη συνένωση των δυνάμεων τους εν όψει των Αυτοδιοικητικών Εκλογών του Οκτωβρίου.

Συγκεκριμένα, το «Κοινόν» εντάσσεται πολιτικά, οργανωτικά και αξιακά στην Παράταξη του Υποψήφιου Περιφερειάρχη του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Σπύρου Σκιαδαρέση με απώτερο σκοπό να αλλάξει σελίδα η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται πως «με υπευθυνότητα και αφουγκραζόμενοι τις επιταγές της κοινωνίας αποφασίσαμε την από κοινού κάθοδο στις εκλογές του Οκτωβρίου.

Έχοντας κοινές αφετηρίες με τη σύμπραξη αυτή ανταποκρινόμαστε στην ανάγκη διεύρυνσης των δυνάμεων και των συνεργασιών προτάσσοντας τις ανάγκες των πολιτών.

Μοιραζόμενοι τις ίδιες αγωνίες για την καθημερινότητα και πιστοί στις αρχές μας, συνθέτοντας την εμπειρία, τις νέες ιδέες και το κοινό πάθος για την πρόοδο της Δυτικής Ελλάδος θα δώσουμε όλοι μαζί, ενωμένοι τη «μάχη» των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Βασική μας επιδίωξη μέσα από το διάλογο και την κατάθεση ολοκληρωμένου σχεδίου δράσης να αντιμετωπιστούν οι αυξανόμενες ανάγκες και τα σύνθετα προβλήματα των τοπικών μας κοινωνιών, ισόρροπα και στους τρείς Νομούς και να αναστραφεί η καθοδική πορεία των τελευταίων ετών. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας, γιατί όλοι μαζί Μπορούμε».

Μάλιστα με τη επισφράγιση της συνεργασίας των δύο Υποψήφιων Παρατάξεων, ανακοινώθηκε και η πρώτη ομάδα υποψηφίων που εντάσσονται στο πλευρό του υποψήφιου Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος, Σπύρου Σκιαδαρέση στην Π.Ε. Αχαΐας. Πρόκειται για τους:

1) ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΟΣ (Μηχανικός)

2) ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ (Αγρότης)

3) ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ (Ψυχολόγος)

4) ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΓΥΡΙΟΣ (Πολιτικός Μηχανικός)

5) ΛΙΜΝΑΙΟΥ ΑΔΑΜΑΝΤΙΑ (Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής)

6) ΚΟΥΡΑΤΟΥ ΕΥΘΥΜΙΑ (Επιχειρηματίας)

 

Διαβάστε επίσης: Οι πρώτοι 30 υποψήφιοι με τον συνδυασμό του Υπ. Περιφερειάρχη Δ. Ελλάδας Σπύρου Σκιαδαρέση