Κων/νος Αργυρός: Το SMS στη Παγώνη, λίγες ώρες πριν ανέβει στη σκηνή του «Lake Party» (Video)

Τη δική του… καλημέρα έστειλε ο Κωνσταντίνος Αργυρός στη Ματίνα Παγώνη μέσα από την εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA». Ο δημοφιλής λαϊκός τραγουδιστής, μετά τα καλά λόγια που είπε η Πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ στην πρωινή εκπομπή του Μεγάλου Καναλιού τις προηγούμενες ημέρες, αποφάσισε να της στείλει χαιρετίσματα μέσω της Μπάγιας Αντωνοπούλου.

«Σας στέλνει την καλημέρα του με το χαμόγελό του ο Κωνσταντίνος Αργυρός, κυρία Παγώνη». «Την αγάπη μου και τις ευχές μου. Καλημέρα στην αγαπημένη μου, Ματίνα Παγώνη». «Το έχω στο κινητό μου το μήνυμα, να σας το δείξω», είπε η Μπάγια Αντωνοπούλου στον «αέρα» του «Κοινωνία Ώρα MEGA».

«Καλά, στημένο είναι αυτό. Δεν μπορεί έτσι ξαφνικά να ξύπνησε», σχολίασε η Ματίνα Παγώνη, με τη Δημοσιογράφο να της ορκίζεται πως θα της δείξει αργότερα το σχετικό μήνυμα.

«Καλημέρα να πούμε. Είναι πολύ καλός, το έχουμε πει. Είναι χαμηλών τόνων και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Είναι ωραίο παιδί, έχει ωραία φωνή και αυτό που κάνει το κάνει καλά», συμπλήρωσε αμέσως μετά η Πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ.

«Δεν είπα ότι του έχω αδυναμία, είπα ότι μου αρέσουν τα τραγούδια του. Για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους και να μην υπάρχει παρεξήγηση με τους άλλους τραγουδιστές. Είναι από τους καλύτερους και, όταν μας δοθεί η ευκαιρία, θα πάμε να τους ακούσουμε», τόνισε με χιούμορ η Ματίνα Παγώνη.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο με ένα κλικ ΕΔΩ

 

Διαβάστε επίσης: Ζ. Μακρυπούλια: «Ευτυχώς που έχουμε ο ένας τον άλλον», η ανάρτησή της για τη φωτιά στην Κύθνο