Ο Γ. Κοντογιάννης στον Antenna Star για το πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης στην Δ.Ε. (Ηχητικό)

Τις πολιτικές, τους στόχους και τις δράσεις του προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας ανέπτυξε σήμερα στην εκπομπή «Με υπογραφή» του Σωκράτη Τσόμπου στον Antenna Star 103.5 ο Βοηθός Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ. Γεώργιος Κοντογιάννης αρμόδιος για θέματα Αγροτικής Ανάπτυξης και Εγγειοβελτιωτικών Έργων.

Στη συνέντευξή του ο κ. Κοντογιάννης αναφέρθηκε αναλυτικά στα προγράμματα των νέων αγροτών, των σχεδίων βελτίωσης, μεταποίησης και τυποποίησης αγροτικών προϊόντων καθώς και σε πρωτοβουλίες που έχουν να κάνουν με τις στοχεύσεις προώθησης, όπως το πρόγραμμα προώθησης οίνου.

Στην ίδια συνέντευξη ο κ. Κοντογιάννης αναφέρθηκε στην ιστορία αλλά και τα προβλήματα των Τ.Ο.Ε.Β. και Γ.Ο.Ε.Β. αναλύοντας τις προτάσεις της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για την επίλυσή τους. 

Να σημειωθεί ότι ο κ. Κοντογιάννης έκανε αναφορά και στην πολύχρονη προσωπική του διαδρομή στην Αυτοδιοίκηση ως Δημοτικός Σύμβουλος Θέρμου και ως Περιφερειακός Σύμβουλος Δυτικής Ελλάδας εκλεγμένος στην Αιτωλοακαρνανία.

Ακούστε, όλη τη συνέντευξη του κ. Κοντογιάννη στον Antenna Star 103.5: