Κώστας Πιστιόλας για Παναιτωλικό: «Brand που εκφεύγει των συνόρων του Νομού» (Photos)

Στην εκδήλωση της ΠΑΕ Παναιτωλικός, στο γήπεδο του Παναιτωλικού, παραβρέθηκε την Πέμπτη (21/09) ο υποψήφιος Δήμαρχος Αγρινίου και επικεφαλής του Συνδυασμού «Αγρίνιο, Πάμε Ψηλά» Κώστας Πιστιόλας.

Στο επίκεντρο της εκδήλωσης η επόμενη ημέρα και το όραμα της ένταξης του γηπέδου σ’ ένα ευρύτερο πλαίσιο αναβάθμισης της γειτονιάς και της περιοχής που συνδέεται με το Πάρκο, ενώ παρουσιάστηκε-μεταξύ άλλων- η εντυπωσιακή πρόταση του ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας για τη δυνατότητα κατασκευής υπόγειου χώρου στάθμευσης.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης, ο Κώστας Πιστιόλας έλαβε το λόγο, εγκωμιάζοντας τα μέλη του Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναιτωλικός για όσα έχουν καταφέρει, ενώ αναφερόμενος ειδικότερα στον Παναιτωλικό, έκανε λόγο για ένα «brand που εκφεύγει των συνόρων του Νομού μας και μάς κάνει περήφανους για τις αξίες και τα αθλητικά ιδεώδη που πρεσβεύει».

Μάλιστα, υποψήφιος Δήμαρχος Αγρινίου υποστήριξε, στη συνέχεια, πως «ο Παναιτωλικός μάς δείχνει το δρόμο για το πώς πρέπει να κινηθούμε και εμείς που ασχολούμαστε με τα κοινά, ούτως ώστε να κάνουμε το Αγρίνιο εξωστρεφές και να το απογειώσουμε», δηλώνοντας ταυτόχρονα πεπεισμένος ότι «θα τα καταφέρουμε».

Δείτε εικόνες: 

 

Διαβάστε επίσης: “Ανυπότακτο Αγρίνιο”: Συλλυπητήρια στους οικείους του 25χρονου εργαζόμενου