Κουακερόπιτα (πίτα βρώμης) με λιναρόσπορο

Υλικά

1 μερίδα
2 αβγά
2 κ.σ. βρώμη
1 κ.γ. λιναρόσπορος (προαιρετικά)
Επικάλυψη
2 κ.γ. φυστικοβούτυρο / αμυγδαλοβούτυρο / ταχίνι
2 κ.γ. μέλι
1/2 μπανάνα
κανέλα
Ό,τι αρέσει στον καθένα

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αβγά και στη συνέχεια προσθέτουμε τη βρώμη και το λιναρόσπορο.

Ανακατεύουμε μέχρι να γίνει ένα μίγμα.

Ρίχνουμε το μίγμα σε ένα αντικολλητικό τηγάνι με μέτρια φωτιά ώστε να ψηθεί ομοιόμορφα.

Ψήνουμε για περίπου 3 λεπτά μέχρι να στερεοποιηθεί και έπειτα το γυρνάμε από την άλλη μεριά για 2-3 λεπτά μέχρι να ψηθεί ομοιόμορφα.

Την τοποθετούμε σε ένα πιάτο και βάζουμε επάνω της ό,τι μας αρέσει (πχ φυστικοβουτυρο- μπανάνα- κανέλα, τυρί κρέμα και μέλι, ταχίνι και μέλι, τριμμένο τυρί, κ.ά)

Καλή όρεξη!!!

cookpad.com