Λάρισα: Τρόμος για νεαρό υπάλληλο βενζινάδικου – Τον λήστεψε κουκουλοφόρος με χατζάρα

Τον τρόμο έζησε χθες το απόγευμα της Τρίτης ο υπάλληλος βενζινάδικου που βρίσκεται πέριξ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας ο οποίος απειλήθηκε από κουκουλοφόρο ληστή με μαχαίρι.

Ήταν λίγο μετά τις 7 το απόγευμα όταν ένα αυτοκίνητο εισήλθε στο εν λόγω πρατήριο υγρών καυσίμων και τίποτα δεν έδειχνε ότι δεν είναι ένας συνηθισμένος πελάτης. Ωστόσο, με αστραπιαίες κινήσεις ένας νεαρός με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του βγήκε από το αμάξι και κρατώντας ένα μαχαίρι (τύπου χατζάρα) κατευθύνθηκε απευθείας στον 18χρονο υπάλληλο φωνάζοντας: «Ληστεία, δώσε μου τα χρήματα, αμέσως».

Στο βενζινάδικο υπήρχε και άλλος υπάλληλος ο οποίος όμως εκείνη την στιγμή βρισκόταν στην πίσω πλευρά του πρατηρίου και δεν είχε εικόνα για όσα διαδραματίζονταν.

Ο ληστής πρόβαλλε το μαχαίρι και άρπαξε περίπου 200 ευρώ που βρήκε στο ταμείο και αμέσως μπήκε στο αμάξι και τράπηκε σε φυγή. Ο υπάλληλος στο μεταξύ ειδοποίησε την αστυνομία η οποία έσπευσε άμεσα στο πρατήριο με έξι περιπολικά και άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. με τις μηχανές τους.

Ξεκίνησε αμέσως ανθρωποκυνηγητό στους πέριξ δρόμους, καθώς στήθηκε μεγάλη αστυνομική επιχείρηση, αφού το θύμα είχε δώσει πλήρη περιγραφή τόσο του αυτοκινήτου όσο και του ίδιου του νεαρού δράστη. Ωστόσο, ο ληστής δεν έχει ακόμη εντοπιστεί.

skai.gr