Ο Λίνος Μπλέτσας στον Antenna Star 103.5: «Φωτιά στα οικοδομικά υλικά» (Ηχητικό)

Στον Antenna Star 103.5 και στην εκπομπή «Με υπογραφή» του Σωκράτη Τσόμπου φιλοξενήθηκε σήμερα το πρωί ο Πρόεδρος του Τ.Ε.Ε. Αιτωλοακαρνανίας με αφορμή το «Νέο Εξοικονομώ» καταθέτοντας τις δικές του προτάσεις και κάνοντας παράλληλα και τις παρατηρήσεις του.

Ο Πρόεδρος του Τ.Ε.Ε. Αιτωλοακαρνανίας Στυλιανός Μπλέτσας, έχει στείλει επιστολή στον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστα Σκρέκα, επισημαίνοντας για το θέμα των ανατιμήσεων των υλικών ότι: «οι ανώτερες επιλέξιμες τιμές ανά κατηγορία δαπάνης έχουν μείνει οι ίδιες εδώ και 4 χρόνια, χωρίς να λαμβάνονται υπ’ όψιν οι ανατιμήσεις που αποδεδειγμένα υπάρχουν σε όλα τα οικοδομικά υλικά. Γεγονός που κάνει ασύμφορη τη δαπάνη για τον ωφελούμενο».

Στην ίδια συνέντευξη ο κ. Μπλέτσας εξέφρασε την αντίθεση του Τ.Ε.Ε. στην κατάθεση των χρημάτων απευθείας στον ωφελούμενο και όχι στους εκάστοτε αναδόχους, γιατί έτσι «χάνεται το πλεονέκτημα της διαφάνειας που χαρακτήριζε όλα τα προηγούμενα προγράμματα και επιπρόσθετα μεγαλώνει τον κίνδυνο υπερτιμολογήσεων», όπως σημειώνει χαρακτηριστικά.

Ακούστε, αναλυτικά όλη τη συνέντευξη του κ. Μπλέτσα στον Antenna Star 103.5: