Λύρος: «Συνεχίζουμε με σταθερά βήματα να βελτιώνουμε την καθημερινότητα των δημοτών μας» (Photos)

Σε εξέλιξη σημαντικές παρεμβάσεις με ασφαλτοστρώσεις και βελτίωση της πρόσβασης αγροτικών δρόμων 

Σε εξέλιξη είναι σημαντικά έργα αποκατάστασης και βελτίωσης του οδοστρώματος σε δρόμους της πόλης του Μεσολογγίου και σε περιοχές στις Δ.Ε. του Δήμου.

Ήδη τα συνεργεία ξεκίνησαν εργασίες εκτεταμένων ασφαλτοστρώσεων στην περιοχή του Αεροδρομίου, ως έμπρακτη απόδειξη της σημασίας της  αξιοποίησης του.

Ολοκληρώθηκαν   επίσης  ασφαλτοστρώσεις στο κεντρικό  δρόμο του Ευηνοχωρίου και σε σημεία της αγροτικής του περιοχής και ακολουθούν ασφαλτοστρώσεις σε τμήματα στο Συνοικισμό Αιτωλικού , στον Άγιο Νεκτάριο – Σφαγεία και  στην περιοχή Μπούζα, προς RIGIPS .

Το πρωί της Δευτέρας,  24 Οκτωβρίου 2022 ο Δήμαρχος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου, Κώστας Λύρος και ο Αντιπεριφερειάρχης, Αθανάσιος Μαυρομάτης   θα μεταβούν στην Κατοχή, όπου η Περιφέρεια έχει αναλάβει την ασφαλτόστρωση του κεντρικού δρόμου και ο Δήμος τις εργασίες  για τον  ηλεκτροφωτισμό.

Επίσης αναγκαίες παρεμβάσεις γίνονται σε αγροτικούς  δρόμους στις περιοχές Σταμνά, Κούντρος, Χαλίκι στο Αιτωλικό, στα Ελληνικά,  στον Άγιο Δημήτριο Μουσούρων και αλλού, ενώ από χθες φορτηγά ρίχνουν χαλίκι στους δρόμους,  διορθώνοντας ένα σημαντικό τμήμα τους.

Πρόκειται για ουσιαστικές παρεμβάσεις που στόχο έχουν την βελτίωση της πρόσβασης των αγροτών, με την ευκολότερη και ταχύτερη πρόσβαση των γεωργικών μηχανημάτων στα χωράφια τους.

Ο Δήμαρχος, Κώστας Λύρος μετά από αυτοψία στα σημεία των έργων δήλωσε σχετικά «Συνεχίζουμε με πρόγραμμα και σχεδιασμό να δημιουργούμε συνθήκες που διευκολύνουν την καθημερινότητα των συνδημοτών μας. Συνεχίζουμε τον αγώνα μας και την μεγάλη μας προσπάθεια με στόχο την ανάπτυξη και την επίλυση προβλημάτων και είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος που έχουμε  στο ενεργητικό μας επιτυχίες, με την επίλυση  χρόνιων  προβλημάτων,  στην κάλυψη αναγκαίων υποδομών, στην ύδρευση, στην διαχείριση των απορριμμάτων κ.α.»

Δείτε φωτογραφίες: