Ο Μάκης Γιατράς στο AgrinioTimes.gr: «Το Μπάσκετ είναι η ζωή μου» (Video)

O Μάκης Γιατράς παρευρέθηκε σήμερα στο Αγρίνιο για την διοργάνωση του τουρνουά μπάσκετ «3on3 Flash Open Street Basketball» στην Πλατεία Δημοκρατίας.

Κατά τη διάρκεια αυτής της επίσκεψης μίλησε στις ιστοσελίδες του «Agrinio365» Media Group (AgrinioTimes.gr – Antenna-Star.gr) και στον Παρασκευά Μάζη για τον αθλητισμό και κυρίως το μπάσκετ.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

 

«Καλώς σας βρήκα. Είναι μια πολύ όμορφη πόλη που αγαπάω, έχω περάσει πολλές φορές από εδώ. Είναι μια πολύ όμορφη εκδήλωση, βλέπω και τον κόσμο που έρχεται, είναι πολύ καλό για την πόλη. Τέτοιες δράσεις νομίζω ότι είναι σημαντικές. Βοήθησε η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και προσωπικά ο κ. Φαρμάκης και ο Δήμαρχος Αγρινίου κύριος Παπαναστασίου και όλοι οι Αντιδήμαρχοι και Αντιπεριφερειάρχες. Είναι σημαντικό για την πόλη, εμείς θέλουμε να γίνει θεσμός, νομίζω ότι η όλη η πόλη το χαίρεται και ελπίζω να γίνεται κάθε χρόνο».

Τι σημαίνει για εσένα το μπάσκετ, coach; Τι είναι για εσένα το μπάσκετ, γενικότερα ο αθλητισμός. Σε βλέπουμε τα τελευταία χρόνια να εκπροσωπείς επάξια τις ομάδες με τις οποίες έχεις συνεργαστεί και αυτό βέβαια θα συνεχιστεί.

«Για εμένα το μπάσκετ είναι ζωή μου, έφτασα 50 χρονών, παίζω 40 χρόνια μπάσκετ, είναι κάτι που αγαπάω, είναι κάτι που μου αρέσει και το να βρίσκομαι εδώ και να βλέπω αυτά με κάνει να νιώθω ευτυχία».

Ένα μήνυμα στα νέα παιδιά που θέλουν να ασχοληθούν με τον αθλητισμό γενικότερα, όχι μόνο επαγγελματικά.

«Ο επαγγελματικός αθλητισμός είναι δύσκολος, δεν είναι εύκολος. Να ασχοληθούν με τον αθλητισμό, με όλα τα αθλήματα. Εμείς αγαπάμε το μπάσκετ, ο καθένας έχει μια κλίση σε κάτι, να βρίσκονται στα γήπεδα και ο αθλητισμός δίνει ζωή».

Όσον αφορά την επόμενη μέρα, να περιμένουμε σύντομα ανακοινώσεις;

«Προσπαθώ αυτήν τη στιγμή να ηρεμήσω, να κατασταλάξω. Αν βρω κάτι που θα μου δώσει κίνητρο και να πιστεύω ότι μπορώ να συνεισφέρω θα βρίσκομαι κάπου, αν όχι δε θα βρίσκομαι».