Μαρία Μπακοδήμου – Ισίδωρος Φίκαρης: Έκαναν… αναπαράσταση του φιλιού Μπάρκα – Τσαγκρίδη

«Τράβα εσύ με το κινητό να παίξει στα sites», σχολίασε ο δημοσιογράφος της εκπομπής.

Το φιλί που αντάλλαξαν η Δανάη Μπάρκα και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης ήταν το θέμα συζήτησης στην ελληνική showbiz τις προηγούμενες ημέρες και η Μαρία Μπακοδήμου δεν παρέλειψε να κάνει το δικό της σχόλιο μέσα από την εκπομπή της.

Πιο συγκεκριμένα, αμέσως μετά την έναρξη του Γεια Σου το μεσημέρι του Σαββάτου (2/3), η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ και ο συνεργάτης της, Ισίδωρος Φίκαρης, έκαναν την… αναπαράσταση του επίμαχου στιγμιότυπου, σατιρίζοντας τον σάλο που προκλήθηκε στη συνέχεια.

«Μαρία, έλα να σου δώσω ένα φιλί έτσι από μπροστά. Έτσι δεν γίνονται τα φιλιά;», είπε αρχικά ο Ισίδωρος Φίκαρης στη Μαρία Μπακοδήμου, με τον δημοσιογράφο να την προσκαλεί να αναπαραστήσουν το καυτό ενσταντανέ της Δανάης Μπάρκα και του Φίλιππου Τσαγκρίδη.

«Α πα πα… Έλα, σταμάτα», του απάντησε αρχικά η παρουσιάστρια, όμως στη συνέχεια αποδέχθηκε το… challenge και πόζαρε μαζί του.

«Τράβα εσύ με το κινητό να παίξει στα sites», σχολίασε ο δημοσιογράφος της εκπομπής, με τη Μαρία Μπακοδήμου να προσθέτει με νόημα: «Ελάτε, παιδιά, σταματήστε».

Πηγή: zappit.gr