Μάριος Σαλμάς: Τακτικός Kαθηγητής στην Ιατρική του Πανεπιστημίου Αθηνών

Ο Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας της Νέας Δημοκρατίας και πρώην Υπουργός Μάριος Σαλμάς εξέδωσε μια ανάρτηση με αφορμή την ομόφωνη εκλογή του στη βαθμίδα του τακτικού καθηγητή στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών κάνοντας λόγο για δικαίωση του πατέρα του που κάτω από δύσκολες συνθήκες στήριξε την προσπάθειά του να γίνει χειρουργός.

Πιο συγκεκριμένα ο κος. Σαλμάς εκφράζει τις ευχαριστίες του στο εκλεκτορικό Σώμα, στους γονείς, τη σύζυγο και τα παιδιά του.

Η ανάρτησή του:

«Όταν ήμουν παιδί ήθελα μόνο να γίνω Χειρουργός.

Τα κατάφερα με τη θέληση, τη σκληρή δουλειά τη βοήθεια του θεού και την στήριξη των γονιών μου.

Θυμάμαι πόσες φορές δανείστηκε ο πατέρας μου για να μου στείλει χρήματα στη Θεσσαλονίκη που σπούδαζα.

Σήμερα νομίζω τον δικαίωσα με την ομόφωνη εκλογή μου στην βαθμίδα του τακτικού καθηγητή στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου ΑΘΗΝΩΝ.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους του καθηγητές του Εκλεκτορικού σώματος που όχι μόνο με ψήφισαν αλλά είπαν συγκινητικά λόγια.

Ένα ευχαριστώ και στους δασκάλους μου που μου έδειξαν το δρόμο και με δίδαξαν τρόπο επιστημονικής σκέψης και συμπεριφοράς.

Ιδιαίτερα ευχαριστώ τον πατέρα μου και την μητέρα μου για την αμέριστη αγάπη και πίστη σε εμένα.

Τέλος αισθάνομαι ευγνωμοσύνη για την οικογένεια μου την Σύζυγο μου Ειρήνη, την Κόρη μου Έλλη και τον γιο μου Αντώνη που στήριξαν όλη αυτή την προσπάθεια ο καθένας με τον τρόπο του».

Διαβάστε επίσης: Πανελλήνιο Σωματείο Συμβασιούχων Πυροσβεστών: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας (Photos)